Exite ICT helpt Huisartsenpraktijk Brouwer & Truin bij nieuwe manier van werken

Door te gaan werken met Workspace van Exite ICT, kiest de Arnhemse Huisartsenpraktijk Brouwer & Truin voor een digitale werkomgeving met een hoogwaardige gebruikservaring. De omgeving biedt via een online portaal veilige toegang tot bestanden en applicaties en laat gebruikers in één oogopslag zien wat voor hen relevant is.

Exite ICT verzorgt voor Brouwer & Truin zowel de digitale werkomgeving als het achterliggende netwerk. De Enschede leverancier houdt zowel het netwerk als het portaal up-to-date en veilig. De ingebruikname van deze speciale Workspace omgeving is gepland voor 1 januari 2020.

by | 15 nov, 2019 | Nieuws

Door werkprocessen in te richten met Workspace, door Exite toegerust op zorgomgevingen, werkt de huisartsenpraktijk productiever en worden beveiligingsrisico’s tot een minimum beperkt.

Alle applicaties en bestanden in één overzicht

Binnen Workspace wordt via één gebruikersnaam-wachtwoordcombinatie toegang geboden tot alle gebruikte online en lokaal geïnstalleerde applicaties, waaronder Microsoft Office 365 applicaties, Zorgmanager en Medicom. Afhankelijk van de rol van de medewerker, wordt een persoonlijk applicatie-overzicht samengesteld en de laatste afspraken en e-mail weergegeven. De online werkplek kan door medewerkers zelf altijd naar wens aangepast worden.

Onderdeel van het nieuwe werken dat de klant toepast, is vereenvoudigd documentbeheer. Documenten in Workspace worden in één online verzamelplek opgeslagen en beheerd. Een slimme zoekfunctie maakt dat bestanden snel gevonden kunnen worden. Collega’s kunnen documenten via het online portaal opvragen en bewerken – eventueel zelfs met elkaar tegelijkertijd – dankzij handige functionaliteit die Office 365 hierin biedt.

Dr. Michiel Truin en Mark Kiffen, Manager Commercial van Exite ICT, verheugen zich op de aanstaande samenwerking. “Met Workspace beschikken zorgprofessionals over een moderne flexibel in te richten, altijd beschikbare werkplek.”

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!