Exite Break van de Week:
alles over online vergaderen

Zolang het landelijk thuiswerkadvies van kracht is, ben je iedere woensdag welkom bij onze Break van de Week, gericht op vraagstukken rond thuiswerken. Ben jij er 1 april bij?

25 mrt 2020 | Advies, Event

Gedurende dit event gaan we 30 minuten in op het onderwerp van de week. Aansluitend kunnen deelnemers 15 minuten vragen stellen tijdens de Q&A.

25 mrt 2020 | Advies, Event

 

Het coronavirus treft ons allemaal. Om verdere verspreiding te voorkomen, zijn veel kantoren gesloten, houden we verplicht afstand tot elkaar en werken we thuis. Maar op afstand productief blijven gaat niet altijd even gemakkelijk. Om goed thuis te kunnen werken, moet de thuiswerkomgeving aan een aantal voorwaarden voldoen.

Is thuiswerken voor jou een mission impossible? Tijdens de Break van de Week lossen we het op!

Online meetings in Teams 

In het webinar dat we op a.s. woensdag 1 april om 14:00u organiseren, gaan we in op de online mogelijkheden van overleg en het aanbrengen van structuur hierin. Hoe communiceer je met collega’s en externe partners? Hoe kan communicatie in crisistijd effectief plaatsvinden? Tijdens deze sessie gaat adoptieconsultant Robbert Gaalman in op de mogelijkheden voor online vergaderen. Daarbij geeft hij tips over hoe dit makkelijk in Teams plaats kan vinden.

Meld je nu aan!

Doe je mee en neem je deel aan dit online event? Vul je gegevens in en je ontvangt van ons tijdig een link om via Teams bij de Break van de Week te komen.

13 + 8 =

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Exite ICT en BlockX: samen sterker!

Exite ICT en BlockX: samen sterker!

Exite gaat samenwerken met BlockX! Door een strategisch partnership met deze Hengelose adviesorganisatie aan te gaan, wordt focus aangebracht op datgene waarin beide organisaties excelleren.

Overleg in Teams: zo gaat het lekker vlot!

Overleg in Teams: zo gaat het lekker vlot!

We naderen het einde van maart en het verplichte thuiswerken is inmiddels misschien wel gewoon geworden. Ook op afstand houden we contact met onze collega’s van kantoor. Hoe je dit het beste met Teams aanpakt, vertel ik je in deze blog.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!