Exite Break van de Week:
datamanagement

Zolang het landelijk thuiswerkadvies van kracht is, ben je iedere woensdag welkom bij onze Break van de Week, gericht op vraagstukken rond thuiswerken en de toekomst na corona. 

4 mei 2020 | Advies, Event, Webinar

Gedurende dit event gaan we 30 minuten in op het onderwerp van de week. Aansluitend kun je 15 minuten vragen stellen tijdens de Q&A.

4 mei 2020 | Advies, Event, Webinar

 

Data wordt ook wel het nieuwe goud genoemd. We hebben onwijs veel data en we kunnen er ook een hele hoop mee. Hoe gaaf zou het zijn om hier het maximale potentieel uit te gaan halen?

Dagelijks maken organisaties keuzes. Van kleine zaken over materialen en puntjes op de i tot grote kwesties over personeel en investeringen. Sommige keuzes worden snel en onbewust gemaakt op basis van gevoel, andere zijn complex en vereisen uitzoekwerk. Bij beslissingen groeit de waarde van data. Als je datagedreven gaat werken, op basis van kloppende gegevens uit uw systemen, komt je in alle situaties tot een optimale beslissing.

In het webinar dat we woensdag 27 mei om 14:00u organiseerden, besprak Business Consultant Data Arvid Borger hoe al deze ogenschijnlijk verschillende datasets zeer kostenefficiënt kunnen worden opgeslagen, veiliggesteld en dat tegelijkertijd deze enorme bron aan informatie snel toegankelijk gemaakt wordt voor bijvoorbeeld content- en AVG data-analyses.

Zeker nu in deze tijd raakt data versnippert. Het is nu dan ook extreem belangrijk om data te bundelen en in te gaan zetten op het creëren van de meest efficiënte dataflow.

Opname aanvragen

Vul je gegevens in en je ontvangt van ons een link met de complete registratie van de webinar.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Exite support

Exite support

Hoe Exite Support & Services jouw ICT-omgeving beheersbaar maakt.  Ontdek hoe het Selfservice...

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Power Pages is één van de nieuwste tools in de grotere Microsoft Power Platform gereedschapskist. Wat je met Power Pages kunt doen en waarom het meer is dan alleen een tool om een site te bouwen, vertellen we je in deze blog.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!