Exite Break van de Week:
innovatie met ICT

Zolang het landelijk thuiswerkadvies van kracht is, ben je iedere woensdag welkom bij onze Break van de Week, gericht op vraagstukken rond thuiswerken en de toekomst na corona. Ben jij er 10 juni bij?

1 mei 2020 | Advies, Event, Webinar

Gedurende dit event gaan we 30 minuten samen praten over innovatie met ICT. Aansluitend kun je 15 minuten vragen stellen tijdens de Q&A.

1 mei 2020 | Advies, Event, Webinar

Onduidelijk is hoe lang de aangepaste situatie met het coronavirus in Nederland nog gaat duren en hoe het bedrijfsleven in de toekomst vorm gaat krijgen. Daarom is het verstandig alvast goed na te denken over de toekomst voor jouw organisatie bij versoepeling van bestaande maatregelen.

Innovatie met ICT

Organisaties met een goede ICT-huishouding zijn makkelijker omgeschakeld naar de huidige situatie met coronamaatregelen dan organisaties zonder. Thuiswerken en ICT gaat hand in hand; de flexibiliteit die moderne ICT biedt en de daaruit vloeiende mogelijkheden om vanuit huis je werk te doen zijn ongekend.

Ondertussen blijft technologie zich razendsnel ontwikkelen. De werkplek van de toekomst en bijbehorende ICT zal binnen enkele jaren compleet veranderen ten opzichte van de situatie zoals we die nu kennen. In het webinar van woensdag 10 juni om 14.00u gaat Ronald Vehof, Chief Operations Officer bij Exite, in op de vraag hoe zo’n toekomst eruitziet en hoe je werkelijk tot een digitale business komt.

De digitale revolutie biedt kansen voor een hernieuwde samenwerking tussen ICT en business. Exite laat jou de verborgen schat van ICT ontdekken. Tijdens de Break van de Week vertelt Ronald hoe wij hierin te werk gaan en tot aansprekende resultaten komen. Daarmee leer je hoe ook jouw organisatie met hulp van ICT-innovatie een toekomstvaste vorm kan krijgen.

 

Meld je nu aan!

Vul je gegevens in en je ontvangt van ons een link die verwijst naar dit event op Microsoft Teams. Heb je zelf geen Teams? Don’t worry, ook als gast kun je deze webinar bijwonen.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Exite support

Exite support

Hoe Exite Support & Services jouw ICT-omgeving beheersbaar maakt.  Ontdek hoe het Selfservice...

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Power Pages is één van de nieuwste tools in de grotere Microsoft Power Platform gereedschapskist. Wat je met Power Pages kunt doen en waarom het meer is dan alleen een tool om een site te bouwen, vertellen we je in deze blog.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!