Exite Break van de Week:
security in thuiswerksituaties

Zolang het landelijk thuiswerkadvies van kracht is, ben je iedere woensdag welkom bij onze Break van de Week, gericht op vraagstukken rond thuiswerken. Ben jij er 15 april bij?

9 apr 2020 | Advies, Event, Webinar

Gedurende dit event gaan we 30 minuten in op het onderwerp van de week. Aansluitend kunnen deelnemers 15 minuten vragen stellen tijdens de Q&A.

9 apr 2020 | Advies, Event, Webinar

Het coronavirus heeft op iedereen impact. Om verdere verspreiding te voorkomen, zijn veel kantoren gesloten, houden we verplicht afstand tot elkaar en werken we thuis. Maar op afstand productief én veilig werken blijven gaat niet altijd even gemakkelijk. Om thuis op een verantwoorde manier te kunnen werken, moet de thuiswerkomgeving aan een aantal voorwaarden voldoen.

Security in thuiswerksituaties

In het webinar dat we a.s. woensdag 15 april om 14:00u organiseerden, behandelden we de security-aspecten van thuiswerken. Waar moet je als zowel organisatie als thuiswerker aan denken in deze bijzondere tijden? Hoe ga je om met de beveiliging van data, hoe richt je tooling in en hoe werk je op afstand aan bewustwording van de risico’s bij collega’s?  Tijdens deze sessie ging business security consultant Jor Muller in op de inrichting van een veilige thuiswerkplek. Daarbij gaf hij tips en advies die aansluiten bij de situatie die voor veel organisaties nu en komende weken de dagelijkse praktijk vormt.

 

Vraag nu de video op

Vul je gegevens in en je ontvangt van ons de video-opname die je de sessie met Jor in zijn geheel laat terugkijken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Exite support

Exite support

Hoe Exite Support & Services jouw ICT-omgeving beheersbaar maakt.  Ontdek hoe het Selfservice...

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Power Pages is één van de nieuwste tools in de grotere Microsoft Power Platform gereedschapskist. Wat je met Power Pages kunt doen en waarom het meer is dan alleen een tool om een site te bouwen, vertellen we je in deze blog.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!