Exite Break van de Week:
wat vraagt thuiswerken van management?

Zolang het landelijk thuiswerkadvies van kracht is, ben je iedere woensdag welkom bij onze Break van de Week, gericht op vraagstukken rond thuiswerken. Ben jij er 8 april bij?

 

2 apr 2020 | Advies, Event, Webinar

Gedurende dit event gaan we 30 minuten in op het onderwerp van de week. Aansluitend kunnen deelnemers 15 minuten vragen stellen tijdens de Q&A.

2 apr 2020 | Advies, Event, Webinar

Het coronavirus treft ons allemaal. Om verdere verspreiding te voorkomen, zijn veel kantoren gesloten, houden we verplicht afstand tot elkaar en werken we thuis. Maar op afstand productief blijven gaat niet altijd even gemakkelijk. Om goed thuis te kunnen werken, moet de thuiswerkomgeving aan een aantal voorwaarden voldoen.

Is thuiswerken voor jouw organisatie een uitdaging? Tijdens de Break van de Week lossen we het op!

Omgaan met langdurig thuiswerken

In het webinar dat we op a.s. woensdag 8 april om 14:00u organiseerden, gingen we in op de veranderingen die verplicht thuiswerken in de organisatie teweegbrengen. Want weliswaar zijn er voordelen als minder reistijd en de gemakken die de huiselijke omgeving biedt, maar ook de nadelen van thuiswerken spelen soms op. Daarbij kun je denken aan de onthechting van de werkvloer en het bijkomende gevoel van isolatie. (Niet #exciiiting…)

Tijdens deze sessie ging Process & Change Consultant Susan Leppen in op de vraag hoe je als management het beste een thuiswerkomgeving kunt inrichten en ondersteunen. Daarbij gaf ze tips over op afstand omgaan met verantwoordelijkheden en het stimuleren van een thuiswerkcultuur.

Terugkijken?

Wil je de opname van dit event in je mail ontvangen? Vul dan het formulier hieronder in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Exite support

Exite support

Hoe Exite Support & Services jouw ICT-omgeving beheersbaar maakt.  Ontdek hoe het Selfservice...

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Power Pages is één van de nieuwste tools in de grotere Microsoft Power Platform gereedschapskist. Wat je met Power Pages kunt doen en waarom het meer is dan alleen een tool om een site te bouwen, vertellen we je in deze blog.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!