Antivirus en slimme endpoint-bescherming

Altijd optimaal beschermd tegen cybercrime

Met een constante toename in aanvallen en opkomende dreigingen als ransomware blijft cybercrime een risico om rekening mee te houden. Of het nu gaat om hackers, onvoorzichtige gebruikers of de eigen IT’ers die al met een drukke agenda kampen; Exite houdt jouw systemen veilig!

Exite Security Manager – AV Defender en Exite Managed Endpoint Detection & Response (EDR) zijn innovatieve oplossingen die vergaande bescherming bieden tegen de meest geavanceerde en actuele vormen van cybercrime. Meer weten? Vraag hieronder informatie aan!

Mens Techniek Exite

#Veiligwerken #Cybercrime #Security

Digitale dreigingen zijn aan de orde van de dag: bedrijven die de continuïteit van primaire processen in gevaar zien komen door ransomware, medewerkers die ongemerkt toegang verlenen tot bedrijfsgeheimen bij phishing en virussen die ongemerkt deuren naar hackers openen.

Zonder goede security is jouw organisatie een makkelijke prooi. Afhankelijk van jouw type organisatie kunnen we je een passende oplossing adviseren, voorzien van de professionele ondersteuning die je van Exite gewend bent. Wil je optimaal beschermd werken, waar en wanneer je ook werkt? Neem contact op! Ook als je benieuwd bent naar je huidige beschermingsniveau.

    Ja, ik wil meer weten over Exite antivirus en endpoint-bescherming!

    Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!