Exite ICT en BlockX: samen sterker!

Exite gaat samenwerken met BlockX! Door een strategisch partnership met deze Hengelose adviesorganisatie aan te gaan, wordt focus aangebracht op datgene waarin beide organisaties excelleren: deskundig advies én het behalen van het maximale rendement uit ICT-oplossingen door slimme inzet ervan.

1 apr 2020 | Blog, Business, Nieuws

Om de definitie “samen sterker” kracht bij te zetten, nemen de consultants van BlockX intrek in het pand van Exite aan de Hengelosestraat 501 in Enschede. Dit gebeurt zodra de kabinetsmaatregelen rond beperking van verspreiding van het coronavirus zijn versoepeld.

1 apr 2020 | Blog, Business, Nieuws

De ICT-branche is enorm in beweging en dat vraagt om keuzes voor het langetermijnperspectief in relatie tot toekomstbestendigheid van organisaties. Het is voor Exite niet vanzelfsprekend om hetzelfde te blijven doen in een markt waar seriematig en op grote schaal marktontwrichtingen plaatsvinden. Vandaar onze samenwerking met BlockX.

Synergie uit strategisch partnership

Door met BlockX op te trekken in een strategisch partnership wordt de bestaande expertise van het Exite IT Consultancy team verrijkt met disciplines op het gebied van procesoptimalisatie, applicatie-integratie en informatiemanagement. Omgekeerd versterkt Exite de propositie van BlockX doordat het technisch fundament door Exite kan worden geregeld. Als collectief ontstaan voor beide organisaties nieuwe kansen.

Meer informatie over BlockX vind je op www.blockx.nl

Van links naar rechts op de foto: Richard van Yperen (bestuurder BlockX), Robbie Mulders (Chief Exite Officer), Ronald Vehof (Chief Operating Officer Exite) en Rick Stevens (bestuurder BlockX).

Blijf op de hoogte, lees de nieuwste updates...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Kennissessie Security – 6 juli 2023

Kennissessie Security – 6 juli 2023

Na afloop van deze sessie op 6 juli heb je meer informatie over welke stappen je kunt zetten om klaar te zijn voor de NIS2-richtlijn, specifiek op gebied van Disaster Recovery. Laat je in anderhalf uur bijpraten door onze specialisten op het gebied van cloud- en security.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!