Exite Break van de Week:
met ICT impact maken op de wereld van morgen

Zolang het landelijk thuiswerkadvies van kracht is, ben je iedere woensdag welkom bij onze Break van de Week, gericht op vraagstukken rond thuiswerken en de toekomst na corona. Ben jij er 6 mei bij?

29 apr 2020 | Blog, Event, Webinar

Gedurende dit event gaan we 30 minuten in op het onderwerp van de week. Aansluitend kun je 15 minuten vragen stellen tijdens de Q&A.

29 apr 2020 | Blog, Event, Webinar

Onduidelijk is hoe lang de aangepaste situatie met het coronavirus in Nederland nog gaat duren en hoe het bedrijfsleven in de toekomst vorm gaat krijgen. Daarom is het verstandig alvast goed na te denken over de toekomst voor jouw organisatie bij versoepeling van bestaande maatregelen.

Met ICT impact maken op de wereld van morgen

Binnen veel organisaties was ICT al cruciaal om continuïteit te kunnen bieden, echter in deze gekke tijden is de afhankelijkheid voor veel organisaties nog hoger. Maar van een goed ingerichte ICT-voorziening merk je niets en tegelijkertijd alles. ICT moet voor je werken: waar je ook bent en met welk apparaat je ook werkt. Hoe kan je met ICT zorgen dat je echt impact gaat hebben op de wereld na corona?

In het webinar dat we  woensdag 6 mei om 14:00u organiseerden, besprak Chief Exite Officer Robbie Mulders de corona effecten op organisaties. Welke veranderingen komen in versneld tempo mogelijk op jouw bedrijf af en over welke vragen diende je nu na te denken om ICT op de veranderde wereld van morgen impact te laten hebben? Hoe maak jij je organisatie klaar voor het nieuwe tijdperk?

Vanuit de visie van Exite om met slimme inzet van ICT impact te maken op morgen, schetste Robbie de uitdagingen en kansen die bij een versnelde digitale transformatie komen kijken. Innovatie, organisatorische wendbaarheid, leiderschap, teamprestaties en bedrijfscultuur, zijn slechts een paar voorbeelden die in een nieuw daglicht komen te staan op basis van de digitale volwassenheid van een organisatie. Deze thema’s kwamen aan bod in de interactieve sessie, waarmee we samen met de deelnemers tot praktische en nuttige inzichten komen voor de wereld van morgen.

Opname aanvragen?

Vul hier je gegevens in en een videoregistratie van deze webinar komt z.s.m. je kant op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Exite support

Exite support

Hoe Exite Support & Services jouw ICT-omgeving beheersbaar maakt.  Ontdek hoe het Selfservice...

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Power Pages is één van de nieuwste tools in de grotere Microsoft Power Platform gereedschapskist. Wat je met Power Pages kunt doen en waarom het meer is dan alleen een tool om een site te bouwen, vertellen we je in deze blog.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!