Exite Care

Eerstelijns Gezondheidszorg

ICT in de gezondheidszorg is de laatste jaren steeds complexer geworden. Zorginstellingen en huisartsenpraktijken kunnen niet achterblijven met het implementeren van slimme oplossingen. Exite helpt je hierin verder!

Mens Techniek Exite

#gezondheidszorg #digitalezorgwerkplek #digitalezorg #workspace #onlinesamenwerken #productiviteit #MicrosoftTeams #informatiebeveiiging #security #Microsoft365

Meer weten over Efficient, veilig en gemakkelijk werken in de eerstelijns gezondheidszorg? Download de paper hier.

ICT in de gezondheidszorg is de laatste jaren steeds complexer geworden. Neem de huisarts in zijn rol als regisseur van de zorg. Praktijken moeten meegroeien met informatiesystemen en kunnen niet achterblijven met het implementeren van passende technologie en het invoeren van digitalisering & automatisering. Exite voorziet jouw praktijk van advies & service en brengt slimme oplossingen. Zo kun jij je als zorgverlener zich op het zorgproces en de patiënt richten.

Tijd overhouden voor werkelijke zorg

Wij geloven in het moderne werken: altijd en overal, vanaf elk device, op een veilige manier werken én samenwerken. Met slechts 1 inlogcode wordt toegang tot alle bestanden en applicaties verkregen, eventueel gekoppeld met telefonie. Dit maakt ook het verlenen van zorg op afstand mogelijk. Zelfs in plots veranderde omstandigheden, zoals die optraden tijdens de corona-crisis, kan zo de zorg gewoon doorgaan, maar dan via de digitale weg. Dit maakt (samen)werken efficiënter en informatie vinden & uitwisselen makkelijker, wat uiteindelijk meer tijd biedt voor échte zorg.

Precies wat jij nodig hebt voor digitale zorgverlening

Niet alleen het bedrijfsleven stapt als gevolg van covid-19 versneld over op het online werken, maar ook gezondheidsinstellingen kiezen nu vaker voor een gedigitaliseerd zorgproces. Wij leveren het noodzakelijke gereedschap voor het uitoefenen van digitale zorg en wij zijn de aangewezen kennispartner als het gaat om het leveren van advies op het gebied van ICT.

De digitale zorgwerkplek wordt ingericht met een workspace. Deze gebruiksvriendelijke tooling is volledig toegerust op zorgomgevingen. Binnen deze gepersonaliseerde werkplek zien gebruikers in één oogopslag wat voor hen relevant is en benaderen zij vanuit de omgeving het EPD (elektronisch patiëntendossier), Zorgmanager, Office 365 en overige applicaties. Door te werken in de cloud, zijn veiligheidsrisico’s – uitval, vertraging & blokkades – tot een minimum beperkt. Wordt de digitale werkplek aangevuld met bijvoorbeeld Microsoft Teams, dan is de stap klein naar videoconsulten en intervisies op afstand. Op deze manier wordt volledige digitale zorg mogelijk gemaakt, blokje voor blokje.

“Exite ICT weet wat voor klant wij zijn en begrijpt in welke branche wij opereren”

Erik Wiersma

IT Manager, Onze Huisartsen

Zorgeloze voordelen

N
Zorgeloos veilig werken, altijd en overal op elk device
N
Gepersonaliseerde werkplek
N
Alle applicaties op 1 plek
N
Met 1 muisklik op alle systemen/applicaties inloggen
N
Volledig in de cloud
N
Integratie van telefonie
N
Optimale onderlinge web-based samenwerking

Meer informatie?

Zit je met een vraagstuk, heb je advies nodig of wil je even sparren? Wij vertellen graag wat wij voor jouw (zorg)instelling binnen de eerstelijnszorg kunnen betekenen. Laat je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact op.

Deze organisaties werken al met de slimme oplossingen van Exite

Prescan

Sinds 2015 verzorgt Exite bij Prescan de werkplek oplossing ONE...

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!