Succesverhalen

Klanten aan het woord

Benieuwd naar onze branche specifieke oplossingen? Check dan onze branche pagina.

Panelen Holland

Panelen Holland

Panelen Holland is marketleider in maatwerk sandwich panelen en plaatwerk. Exite hielp Panelen Holland aan Azure Virtual Desktop werkplekken uit de cloud, voorzien van een Modern Workplace.

Lees meer
Aqua+

Aqua+

Aqua+ is Nederlands marktleider in het ontwerpen, installeren en onderhouden van sprinklersystemen en andere brandbeveiligingsinstallaties.

Lees meer
Prescan

Prescan

Sinds 2015 verzorgt Exite bij Prescan de digitale werkplek oplossing Exite Workspace, aangevuld met telefonie via Exite Communications.

Lees meer
Onze Huisartsen

Onze Huisartsen

Als centraal gezicht en aanspreekpunt voor eerstelijns zorg is Onze Huisartsen een belangrijk orgaan in de regio Arnhem en omgeving. De faciliterende en ondersteunende organisatie wordt mogelijk gemaakt door meer dan 200 huisartsen die zich bij het collectief hebben aangesloten en tezamen een verzorgingsgebied met ongeveer een half miljoen inwoners kennen. De moderne werkplek draagt bij aan goede & efficiënte zorgverlening.

Lees meer
Maars Living Walls

Maars Living Walls

Wie op zoek is naar een wand voor een kantoor, winkel of ander zakelijke bestemming, komt al snel uit bij Maars Living Walls. Exite levert bij wereldwijde marktleider in flexibele wandoplossingen uit Harderwijk de complete IT-infrastructuur en voert supporttaken uit.

Lees meer
OPRA Turbines

OPRA Turbines

Op het High Tech Systems Park in Hengelo huist OPRA Turbines, een innovatieve fabrikant met een zeer internationaal profiel. Wij spraken met General Manager/Operations Frank Sanders over gasturbines, mondiaal ondernemen en uiteraard ICT.

Lees meer
Intersnack

Intersnack

Een leverancier moet de wensen van een klant niet alleen begrijpen, maar ook kunnen doorgronden. Alleen zo bouw je een partnerschap op dat rust op wederzijds vertrouwen. Voor foodfabrikant Intersnack vormt de betrouwbare ICT-infrastructuur van Exite de hoeksteen van duurzaam zakelijk succes.

Lees meer
LabMicTA & LabPON

LabMicTA & LabPON

Eind 2013 verhuisden LabMicTA en LabPON naar een nieuw kantoorpand. De organisatie greep deze gelegenheid aan om de bestaande, verouderde ICT-infrastructuur te vervangen door een moderne en toekomstgerichte omgeving. Exite realiseerde ‘life-critical’ infrastructuur voor beide laboratoria.

Lees meer

Kristel Postel

Business Developer

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vraagstuk?

Heb je een vraag over onze diensten en/of oplossingen? Of wil je informatie inwinnen of gewoon even sparren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat Exite voor jou kan betekenen. 

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!