Efficiënt, veilig en gemakkelijk werken in de eerstelijns gezondheidszorg? Dat is werkelijk #exciiiting!

Digitale Zorgwerkplek

ICT in de gezondheidszorg is de laatste jaren steeds complexer geworden. Neem de huisarts in zijn rol als regisseur van de zorg. Praktijken moeten meegroeien met informatiesystemen en kunnen niet achterblijven met het implementeren van passende technologie, securitymaatregelen, digitalisering & automatisering. Exite voorziet jouw praktijk of care-organisatie van advies & service en ontzorgt zorgverleners met slimme ICT oplossingen. Zo kun jij je als specialist op het zorgproces en de patiënt richten.

Mens Techniek Exite

Business draait om mensen! Wij vinden dat techniek in dienst moet staan van de gebruiker. Voor de eerstelijns zorg weten wij wat voor jouw mensen belangrijk is. Met onze oplossingen:

  • Kun je altijd overal werken
  • Heb je altijd toegang tot alle systemen en relevante bestanden
  • Worden gegevens veilig en vertrouwelijk opgeslagen
  • Beschik je over security van top-niveau

Deze organisaties werken al met de slimme oplossingen van Exite

Onze zorgklanten, altijd and running: Dat is ICT met impact!

Tijd overhouden voor werkelijke zorg

Wij geloven in het moderne werken: altijd en overal, vanaf elk device, op een veilige manier werken én samenwerken. Met slechts 1 inlogcode wordt toegang tot alle bestanden en applicaties verkregen en communiceer je altijd overal met een (optionele) geïntegreerde telefonieoplossing. Dit brengt het verlenen van zorg op afstand heel dichtbij. Zelfs in plots veranderde omstandigheden gaat de zorg via de digitale weg door. Door (samen)werken efficiënter te maken en informatie vinden + uitwisselen eenvoudig, ontstaat tijd voor échte zorg.

“Exite ICT weet wat voor klant wij zijn en begrijpt in welke branche wij opereren”

Erik Wiersma

IT Manager, Onze Huisartsen

Zorgeloze voordelen

N
Zorgeloos veilig werken, altijd en overal op elk device
N
Gepersonaliseerde werkplek
N
Alle applicaties op 1 plek
N
Met 1 muisklik op alle systemen en applicaties inloggen
N
Volledig in de cloud
N
Integratie van telefonie
N
Optimale onderlinge web-based samenwerking

Slimme inzet van ICT voor digitale zorgverlening

Steeds meer gezondheidsinstellingen kiezen voor een gedigitaliseerd zorgproces. Wij leveren het noodzakelijke gereedschap voor het uitoefenen van digitale zorg en zijn de aangewezen kennispartner als het gaat om het leveren van advies op het gebied van ICT binnen de eerstelijns zorg.

De digitale zorgwerkplek wordt ingericht als de centrale hub voor de zorgmedewerkers. Deze gebruiksvriendelijke tooling is volledig toegerust op zorgomgevingen. Binnen deze gepersonaliseerde werkplek zien gebruikers in één oogopslag wat voor hen relevant is en benaderen zij vanuit de omgeving het EPD (elektronisch patiëntendossier), Zorgmanager, Microsoft Office 365 en overige applicaties. Door te werken in de cloud, zijn veiligheidsrisico’s – uitval, vertraging & blokkades – tot een minimum beperkt. Wordt de digitale werkplek aangevuld met bijvoorbeeld Microsoft Teams, dan is de stap klein naar videoconsulten en intervisies op afstand. Op deze manier wordt blokje voor blokje volledige digitale zorg mogelijk gemaakt.

Meer weten over zorg en ICT? Lees onze blogs:

ICT-partnership ontzorgt Huisartsenzorg Drenthe in support en werkplek

Huisartsenzorg Drenthe gaat vanaf 1 februari 2022 een ICT-partnership aan met Exite ICT. Daarbij gaat Exite aan de slag als verlengstuk van de eigen ICT-afdeling van de zorggroep.

Minder druk op zorg? Dat vraagt om slimmere technologie en partnership

Als er één beroep is waarin het werk de afgelopen jaren niet bepaald eenvoudiger is geworden, is het wel de zorg. ICT kan verlichting bieden.

Size does matter! Ook in de zorg

Een keuze voor een zorg ICT-partner gaat niet over één nacht ijs. Vraagstukken zijn vaak complex en bij een besluit zijn vele stakeholders betrokken. Waar gaat het wel om? Lees het in de blog.

Wordt de zorgmedewerker een ICT’er?

Hoe wenselijk is de toename van technologische afhankelijkheid voor zorgmedewerkers? En worden zij daarmee techneuten?

Zorgtechnologie hoort ook voor de zorgaanbieder te werken

Een betrouwbare digitale werkplek kan voor een verandering zorgen waarbij eenieder elkaar beter weet te vinden en productiviteit toeneemt. Lees meer hierover in deze blog!

Exite helpt Huisartsen Brouwer & Truin bij nieuwe manier van werken

Door te gaan werken met Workspace van Exite ICT, kiest de Arnhemse Huisartsenpraktijk Brouwer & Truin voor een digitale werkomgeving met een hoogwaardige gebruikservaring.

Kristel Postel

Business Developer

Direct een afspraak plannen?

Zit je met een vraagstuk, heb je advies nodig of wil je even sparren? Wij vertellen graag wat wij voor jouw (zorg)instelling binnen de eerstelijnszorg kunnen betekenen. Laat je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact op.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!