CRM van Exite:

‘Maak je organisatie klaar voor de toekomst van digitaal zakendoen’

Ga slim en future-proof werken!

Met een Customer Relationship Management (CRM) oplossing van Exite ben je klaar voor de toekomst van digital business. De combinatie van slimme technologie en intelligente inzichten vanuit CRM leiden tot een 360-graden klantbeeld, met kansen voor sales en verbetering van de effectiviteit van je marketing, finance, service als je projectorganisatie!

CRM van Exite kan leiden tot:

  1. Meer klanttevredenheid
  2. Tal van digital opportunities
  3. Hogere effectiviteit van de organisatie

CRM is dé tool om de relatie met je klant te verbeteren

Een CRM-oplossing van Exite helpt jou organisatie klantcontacten up-to-date te houden, klantinteracties te monitoren en grip te houden op gebeurtenissen. In tegenstelling tot afdelingsspecifieke investeringen in sofware, raakt een CRM vrijwel elk aspect van je business en bouw je met een goed CRM het fundament voor een digitale toekomst.

Exite tackelt de beperkingen van een offline CRM en geeft gebruikers gemak door vanuit de cloud te werken. Dit maakt CRM breed inzetbaar voor het gehele bedrijf: flexibel te configureren, te gebruiken vanaf elke plek en kosteneffectief om mee te starten.

Een pakket dat past bij jouw organisatie, jaren meegaat en voor iedere gebruiker eenvoudig werkt.”

CRM: de sleutel naar succes voor digitale organisaties!

Customer Engagement

Verhoog klantbetrokkenheid met een strategie voor het sturen van tijdige, relevante en gepersonaliseerde informatie.

Lees meer

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 biedt superieure prestaties en flexibiliteit om jouw klanten werkelijk enthousiast te maken.

Lees meer

Exite SmartCRM

SmartCRM is hét standaardblokje voor laagdrempelige digitalisering van het salesproces, gericht op mkb-organisaties.

Lees meer

Meer weten over CRM? Zie onze nieuwsberichten:

Met één CRM benut je het volledige klantpotentieel

Ben je nieuwsgierig naar hoe Dynamics 365 Sales en Marketing samen een complete oplossing voor klantrelatiebeheer bieden? Lees dan onze blog!

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Power Pages is één van de nieuwste tools in de grotere Microsoft Power Platform gereedschapskist. Wat je met Power Pages kunt doen en waarom het meer is dan alleen een tool om een site te bouwen, vertellen we je in deze blog.

Microsoft Viva Sales laat je AI-gestuurd verkopen

Met Viva Sales wordt de functionaliteit van Viva specifiek gericht op verkopers en is het werkterrein uitgebreid naar Dynamics 365 CRM.

Groei met Dynamics 365 CRM: Release Wave 2 update

Vanaf 1 oktober doen er voor Dynamics 365 CRM een aantal welkome nieuwe features hun intrede, die we in deze blog bespreken.

Meer resultaat uit marketing? Aan de slag met Dynamics 365 Marketing

Speel slim in op kansen en bespaar tijd door automatisering door te voeren in beheer van marketingrelaties met Dynamics 365 Marketing.

Is het tijd voor een hernieuwd sales & marketing proces?

De stap naar nieuwe technologie kan groot zijn. Maar procesautomatisering met een CRM voor sales en marketing kan meer opleveren dan het kost.

Excel is goed, maar een CRM-systeem is beter

Maak je nog altijd gebruik van Excel, dan kan een overstap voor CRM je flink laten besparen op (overhead)kosten en je tal van kansen voor meer verkoop laten zien.

Effectief & passend relatiebeheer met SmartCRM

Bij de keuze voor een Customer Relationship Managementsysteem (CRM) ga je niet over één nacht ijs. Voor het mkb zou SmartCRM een passende oplossing kunnen zijn.

Verbeter interactie met je klanten met een CRM-portaal

Met een klantportaal gebaseerd op Dynamics 365 bied jij alles op 1 centrale plek en verbeter je op efficiënte & veilige wijze interactie met je klanten.

Overzicht in CRM kwijt? Creëer een dashboard!

Op vlak van Customer Relationship Management (CRM) bieden dashboards je snel visueel inzicht in datagegevens uit Dynamics 365.

7 manieren waarop een CRM meerwaarde heeft

Heb jij nog geen CRM, maar je wel altijd al afgevraagd wat een CRM-systeem nou eigenlijk doet? Welke voordelen het kan hebben voor jouw bedrijf? Een Customer Relationship Management systeem is dé tool om de relatie met je klant te verbeteren!

Een goed databeleid is goud waard

Als je op lange termijn in meerdere trajecten met data gaat werken om er waarde uit te verkrijgen, voorkomt databeleid dat je tegen dezelfde vragen aanloopt.

Kristel Postel

Business Developer

Direct een afspraak plannen?

Zit je met een vraagstuk wat betreft het optimaliseren van je bedrijfsprocessen, heb je advies nodig of wil je even sparren met één van onze experts? Wij gaan graag met je in gesprek. Laat je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact op.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!