Online solutions volgens Exite:

Wij zorgen samen voor online groei door de inzet van succesvolle online marketing, de ontwikkeling van converterende platformen en inzicht in het online resultaat.

Waarom Exite Agency?

Het internet biedt een onuitputtelijke bron van mogelijkheden. De kunst is hoe jij die mogelijkheden als ondernemer ten volle benut. Exite Agency verstaat die kunst en staat graag naast jou om het internet voor jou te laten werken en om zo jouw doelstellingen te realiseren.

Jouw doelstellingen en wensen, daar sluiten wij ons naadloos bij aan en je krijgt van ons een onderbouwd en gedegen professioneel advies. Onze nuchtere Twentse no-nonsense mentaliteit werkt hierbij in jouw voordeel. Het gaat er per slot van rekening om dat jij een oplossing krijgt die gewoon perfect werkt. Een oplossing die past bij jouw organisatie en die voor optimaal resultaat zorgt.

Online succesvol in 3 stappen

1. De juiste online strategie

Door het opstellen van de juiste online strategie zorg je als organisatie dat je werkt richting de juiste doelstellingen, met de juiste kanalen en met inzicht in de KPI’s die je wilt behalen.

2. Ontwikkeling van juiste kanalen

Door de ontwikkeling van de juiste kanalen zorg je als ondernemer dat de website, de webwinkel of het platform waarmee je de concurrentie voor wilt blijven optimaal is ontwikkeld en ingericht.

3. Periodiek onderhoud

Door periodiek onderhoud aan de systemen en optimale inrichting van hosting is jouw platform voor de doelgroep altijd veilig, bereikbaar en up-to-date!

and Growing

Intelligente online marketing stelt je in staat om je doelstellingen te bereiken en je concullega’s te verslaan.

Waarom samenwerken met Exite Agency?

Domeinen in beheer

Platformen in wekelijks onderhoud

Vertoningen voor onze klanten in Google Ads

Gerben Heerspink

Teamlead Exite Agency

Een bewezen aanpak met een heldere planning,  sterke communicatie en gericht op optimale samenwerking.

We hebben een aanpakkersmentaliteit en zorgen voor optimaal resultaat voor onze klanten. Door duidelijke communicatie en pragmatische aanpak zorgen we er voor dat wij je in staat stellen ongekende hoogtes te bereiken.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!