Stel je voor:
‘Een Exite Lab waar ICT innovaties samen gecreëerd worden door krachten te bundelen.’

R&D cloud transformatie teamwork learning virtualisatie netwerk security automatisering data platform AI technologie collaboration self-service upgrade innovatie machine learning

Lab: ICT-kennis vertaald naar business

In het Exite ICT Lab slaan we de brug tussen de kennis van onze specialisten en de behoeften in de markt. In ons expertisecentrum staat innovatie centraal en zijn we dagelijks bezig manieren te vinden waarop met technologie nog beter aansluiting gevonden kan worden bij de vraagstukken van onze klanten.

Focus op jouw business

Wij geloven niet in vooruitgang als je blijft doen wat je altijd al deed. Voor ons is technologie meer dan een hulpmiddel. Wij zien ICT als dé aanjager van digitale transformatie, als dé factor die de business van jouw organisatie vooruit helpt. We hebben het Exite ICT Lab opgezet om nieuwe technologie te exploreren en als een start-up met nieuwe ideeën aan de slag te kunnen gaan. 

“Wat al bestaat is in feite niet innovatief.”

Van idee naar scale-up innovatie

Veel ideeën die bij Exite ICT leven en die door onze klanten worden ingebracht zijn het waard om verder uitgewerkt te worden. In het Lab komen specialisten met kennis van zowel business als ICT bij elkaar om na te denken over manieren om nog beter bij onze klanten aan te sluiten. Daarbij kan het gaan om nieuwe manieren van het opdoen van inzichten uit data, het toepassen van AI + Machine Learning en het automatiseren en optimalisering van processen. Maar graag gaan we nog veel verder!

Vragen?

 
Wil je met ons Lab meehelpen of wil je weten waar wij op dit moment mee bezig zijn, neem dan contact op!
 
lab@exite.com
088 – 399 2 111

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Solutions

Hoogwaardige oplossingen en managed services die overal passen.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!