Jouw organisatie naar een hoog niveau krijgen qua informatie beveiliging?

Cyber Security: Iedere organisatie loopt het risico slachtoffer te worden van cybercriminaliteit

Slimme organisaties werken met een organisatiebrede cyber security aanpak die in lijn staat met de ambities van deze organisatie. Dat vormt de beste bescherming tegen cybercriminelen.

Vanuit Proces, Mens en Techniek kijken onze IT consultants naar jouw organisatie, waarbij we altijd uit gaan van de risico’s die jij loopt. Op basis daarvan maken we een plan van aanpak om jouw organisatie en digitale omgeving weerbaar te maken tegen kwetsbaarheden. Onze best-practices gecombineerd met jouw wensen, zorgen voor een duurzaam eindproduct dat in de praktijk precies zo werkt als op papier uitgedacht. Dát noemen wij de toegevoegde waarde van cyber security in organisaties.

Laten we samen exciting ambities waarmaken door op strategisch niveau in te zetten op ICT Security 4.0.

and Securing

Wij helpen jouw organisatie tot een hoger niveau van informatiebeveiliging te komen.

 

Exite maakt voor jouw organisatie een ambitieus plan om weerbaar te zijn tegen kwetsbaarheden

Het resultaat? Op het moment dat veel bedrijven kampen met cyberaanvallen door een slechte staat van beveiliging, staan bedrijven die met Exite zaken doen nog fier overeind, doordat zij als partners continue zoeken naar een zo optimaal mogelijke staat van security. Daar staan wij voor!

Stap 1: Security Assessment

In een strak geplande assesment brengen wij alles in kaart van de huidige situatie in uw organisatie qua security.

Stap 2: Security SWOT analyse

 

Onze Security experts gaan er vervolgens mee aan de slag en maken een scherpe security analyse.

 

Stap 3: People, Process & Technology

Vanuit de analyse brengen we het terug naar uw processen, technologie en uw mensen in de organisatie.

Stap 4: Tailorfit Security Roadmap

Waar er vervolgens uitrolt is een op maat gemaakte Security Roadmap die de weg beschrijft om jouw ambities als organisatie waar te maken.

Choose your fit

Voor elke Security-vraag is Exite jouw trusted advisor:

Exciting Pentesting

Op alle mogelijke manieren nemen wij jouw ICT onder vuur en leggen we de zwakke plekken bloot. Na afloop laten wij zien wat je kunt doen om kwetsbaarheden te verhelpen!

Next-gen antivirus by Exite

Antivirus op een nieuw niveau dankzij een systeemcentrische, cloudgebaseerde aanpak. Beschermt dankzij predictive analytics, machine learning en AI!

Exite Security Solutions

De beste bescherming op maat voor het ICT-zenuwstelstel van jouw organisatie. Ook voor de slimste end-pointbescherming ben je bij Exite aan het juiste adres!

Exciting Security Scan

Via een stapsgewijze aanpak brengen we alle securityrisico’s overzichtelijk in kaart. Bescherming van data en beschikbaarheid & continuïteit van systemen staat altijd vorop!

Exite Security Officer as a Service

Stelt passend beleid op voor jouw organisatie en monitort de toepassingen van maatregelen. Altijd een aanspreekpunt op gebied van informatiebeveiliging!

Security Awareness by Exite

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Met een goede bewustwording verklein je het risico op datalekken. Wij helpen de cyberskills van jouw organisatie te vebeteren!

Jor Muller

Business Consultant & Security Expert

Hands on strategy right now?

Jij wilt graag jouw organisatie naar een hoger niveau van informatiebeveiliging tillen? Dan kom ik graag eens op gesprek. In een vrijblijvende kennismaking kijken we naar jouw huidige situatie en wensen. Heb je weinig kennis van security of juist veel? Geeft niks. Wij spreken de taal van de organisatie én de techniek. Door middel van onze gestandaardiseerde set aan diensten en producten, kun je in een vervolgtraject keuzes maken die het beste bij jouw organisatie passen. Vanaf het begin is duidelijk wat we opleveren, met een bijbehorend kostenplaatje. Geen verrassingen en onverwachte kosten, wel een totaalaanpak van informatiebeveiliging specifiek gericht op jouw organisatie.

Meer weten over Cyber Security? Zie onze nieuwsberichten:

Disaster recovery: ben jij ook nu goed voorbereid?

Als nog maar 2 tot 3 keer per week kantoorbezoek per week gepland staat, moet je disaster recovery-beleid daarop voorbereid zijn.

6 ingrediënten voor ieder cybersecurity plan

Cybersecurity is een must, al klinkt het al snel ingewikkeld en daarmee kostbaar. Security hoeft echter niet complex te zijn om veelvoorkomende risico’s weg te nemen.

4 cybersecurity dreigingen die ook voor jouw organisatie gelden

Vergis je niet, een cyberaanval hoeft niet groots te zijn om zo te worden genoemd. De meest voorkomende dreigingen hebben we in deze blog voor je op een rijtje gezet.

Voorkom datagijzeling door ransomware

Door louter te vertrouwen op de laatste hard- en software kun je ransomware niet voorkomen. De kans op succesvolle afstopping vergroot je echter wel door met slimme tactieken een aanval op jouw organisatie zo onaantrekkelijk mogelijk te maken.

Security op afstand managen, hoe doe je dat?

Als verantwoordelijk manager ervoor zorgen dat thuiswerken ook veilig gebeurt. Wat hebben jouw collega’s van jou nodig?

Nog eens 5 securitytips voor thuiswerken

Als thuiswerken de gewoonste zaak van de wereld is, hoort security tiptop in orde te zijn. Deze 5 securitytips helpen jou en je organisatie data van systemen veilig te houden.

De beste securitytips voor thuiswerken

In een thuissituatie werk je deels met andere technologie dan je normaal gewend bent. Dit zijn de zaken om rekening mee te houden.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Lab

Concrete meerwaarde door nieuwe technologie die jou voorop laat lopen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!