Do you prefer an English version of this page?

Support

Heb je vragen over de diensten van Exite? Nu hulp nodig?  Of wil je een storing of wijziging melden? Neem dan contact op met ons Support Team!

* Dit telefoonnummer is bereikbaar tussen 8.00u en 17.30u.

Heb je een uitgebreid of volledig supportcontract met ons afgesloten? Dan kun je buiten het reguliere support window het apart verkregen telefoonnummer gebruiken.

Over het Exite Support Team

De onmisbare schakel in de impact die Exite dagelijks voor haar klanten realiseert. Exite beschikt over een centrale supportafdeling die volgens afgestemde processen en procedures werkt om onze klanten op de best mogelijke manier te ondersteunen. Ons Support Team heeft de mogelijkheid om complexe meldingen direct op te pakken, dankzij per technische competentie 3e lijns specialisten die binnen het team actief zijn. Daarbij bestaat de mogelijkheid om productspecialisten, beheerders en consultants bij te schakelen.

​Zie voor meer informatie onze disclaimer.

Wie zitten er in het Support Team? Bekijk in deze graphic de opbouw van het team en de specialismen van de verschillende teamleden.

Heb je onlangs contact gehad met Exite Support? Laat op Google een review achter om ons te laten weten hoe je dit hebt ervaren.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!