Dynamics vanuit de cloud? Met korting?
Maak nu gebruik van dit tijdelijke aanbod! 

Microsoft Dynamics 365 korting actie

Dynamics ‘Bridge to the Cloud 2’

Werkt jouw organisatie al jaren met een on-premises variant? Dan kan het lonen om een overstap naar Dynamics 365 te overwegen. Door gebruik te maken van een tijdelijke actie waarbij je kiest voor Exite als jouw Dynamics cloudpartner, ontvang je aanzienlijke korting op licenties.

De ‘Bridge to the Cloud’ promo-actie maakt het mogelijk om tegen gereduceerd tarief van een on-premises installatie van Dynamics CRM over te stappen naar Dynamics 365.

Maak je nu gebruik van deze actie, dan ondersteunt Exite jou in de volledige migratie en ontvang je drie jaar lang 40 procent korting op benodigde licenties.

Door grote verbeteringen in security, gebruiksgemak en prestaties is sinds enkele jaren zeer aantrekkelijk geworden om cloud te gebruiken. Ook voor een kritieke bedrijfsproces als CRM is de cloud intussen een bewezen platform voor tal van (middel)grote organisaties.

microsoft-cloud

Microsoft heeft afgelopen jaren miljarden euro’s geïnvesteerd in de ontwikkeling van Azure en Dynamics 365. Zij zien dat de wereld snel aan het veranderen is en dat cloud steeds vaker als ideaal fundament voor vele typen workloads wordt gezien. Met het toenemen van dreigingen, wordt het steeds complexer en daarmee lastiger om je on-premises omgeving te beschermen tegen ontwrichting als gevolg van hacks, ransomware, phishing, spionage en natuurrampen.

Onze experts bij Exite helpen jou stap-voor-stap de transitie naar de Microsoft cloud te maken, zodat jouw organisatie optimaal en zorgeloos van de voordelen geniet.

and Modernizing

Voorwaarden bij deze actie:

   1. Momenteel wordt gebruik gemaakt van Dynamics CRM binnen een on-premises omgeving
   2. Licenties op deze omgeving zijn vóór 1 september 2022 geactiveerd
   3. Dynamics 365 korting op licentietarieven geldt bij een contractperiode van minimaal 3 jaar
   4. Deze actie loopt tot 31 december 2024
Sander Westenenk Exite Digital

Sander Westenenk

Accountmanager Digital

Maak kennis met de mogelijkheden van Dynamics 365 & ontvang korting

Voor iedere organisatie met digitale uitdagingen kunnen passende oplossingen gevonden worden. Dynamics 365 vervult een centrale rol in het Business Apps platform van Microsoft en kan voor jouw organisatie dé opstap zijn naar een CRM-omgeving in de cloud. Wil je meer weten over deelname aan deze promotie, neem dan contact met mij op!

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!