Kennissessie:
Van cloud-proof naar future-proof met het Azure Managed Platform

Donderdag 27 oktober, 15:30 uur

 

Het Azure Platform van Exite versnelt de digitale transformatie en cloudtransitie van jouw ICT-omgeving. 

In een steeds sneller digitaliserende wereld is een juist technisch ICT-fundament noodzakelijk. Microsoft Azure heeft alles in huis om systemen, data en applicaties veilig en snel te laten functioneren. Maar hoe richt je dit slim in? Met het Azure Managed Platform van Exite benut je de kracht van de (Azure) cloud en zet je de next step in jouw cloud journey. Tijdens deze kennissessie ontdek je hoe je met het Microsoft Azure Platform aan een toekomstbestendige organisatie bouwt.

Door het platform slim in te zetten, wordt jouw Azure omgeving zo effectief mogelijk beheerd. Denk hierbij aan het slimmer benutten van de schaalbaarheid, zodat het platform efficiënt met jouw business meebeweegt. Dit gaat verder dan het optimaliseren van een virtuele machine (vm) na deze voor een periode ‘gewoon’ te monitoren. Zo worden er continu meerdere checks uitgevoerd die jouw omgeving controleren én optimaliseren op gebied van schaalbaarheid en beveiliging.

Tijdens de kennissessie vertelt Business Architect Stefan Nordkamp je alle ins en outs over het platform en hoe het platform een boost aan de efficiency, performance, cost management en security van jouw ICT-omgeving geeft. Aan de hand van een demo duikt Sander Rozemuller, Architect & Microsoft MVP, samen met ons het platform in.

Laat je contactgegevens hieronder achter om de presentatie van de kennissessie aan te vragen en ontdek hoe het Azure Managed Platform jouw organisatie van cloud-proof naar future-proof kan brengen.

 

Vraag de presentatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Exite support

Exite support

Hoe Exite Support & Services jouw ICT-omgeving beheersbaar maakt.  Ontdek hoe het Selfservice...

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Power Pages is één van de nieuwste tools in de grotere Microsoft Power Platform gereedschapskist. Wat je met Power Pages kunt doen en waarom het meer is dan alleen een tool om een site te bouwen, vertellen we je in deze blog.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!