Kennissessie:
Microsoft Release Wave 1 :
Highlights & Insights Dynamics 365 + Power Platform

Donderdag 6 april 2023, 15:00 uur.

Welke veranderingen introduceert Microsoft in Release Wave 1 in haar Business Applicaties?

Twee keer per jaar introduceert Microsoft een karrevracht aan nieuwe features met haar Release Waves. Ook in 2023 brengt Release Wave 1 een scala aan nieuwe mogelijkheden naar Dynamics 365 CRM en het Power Platform, waaronder toevoeging van Artificial Intelligence, uitbreidingen op bestaande functionaliteit en nieuwe processen.

Namens Exite en SCCT nodigen we je uit voor een inspiratievolle middag in Enschede. We doen dit omdat we in de praktijk merken dat veel gebruikers van Dynamics 365 CRM en Power Platform het bestaan en de inhoud van deze Release Waves niet kennen. Dat is zonde, want juist deze productverbeteringen haken in op actuele trends of zijn het resultaat van aanvragen vanuit de Microsoft community.

Volledig op de hoogte in slechts 2 uur tijd

Microsoft publiceert de veranderingen in Release Waves in uitgebreide documentatie en stelt deze online beschikbaar. Maar lange, droge dossiers met veranderingen en voorwaarden spreken niet tot de verbeelding. Bovendien worden lang niet alle noviteiten automatisch geactiveerd. Vandaar dat wij jou op donderdag 6 april meenemen in wat wij zien als de hoogtepunten van de golf aan nieuwe functionaliteit en dat doorvertalen naar wat deze functionaliteiten betekenen voor jouw business.

Naast de highlights van Release Wave 1, nemen we je deze donderdagmiddag mee in de werking van de producten en laten we je in een Tips & Tricks sessie zien hoe wij Dynamics 365 CRM en Power Platform inzetten bij onze klanten. Deze inspiratie kan jou misschien net het idee brengen dat je nodig had om met Microsofts business apps een volgende stap te zetten.

Reserveer nu jouw seat voor deze sessie!

Georganiseerd vanuit Exite en SCCT is dit een unieke gelegenheid om kennis te nemen van de laatste updates binnen Microsofts zakelijke platform en ontdek je hoe je Dynamics 365 CRM en Power Platform slimmer kunt gebruiken. Meld je via het formulier hieronder aan voor de kennissessie!

Donderdag 6 april 2023

15.00 – 15.15 uur: Inloop
15:15: Introductie
15.30: Sessie 1: Microsoft Release Wave 1 Highlights (Dynamics 365 CRM & Power Platform)
16.15 – 16.30 uur: Pauze
16.30: Sessie 2: Microsoft Business Apps Tips & Tricks met klantcases
17.15 – 18.00 uur: Afsluiting & Borrel

 

Locatie: Bytes & Drinks ruimte @ Exite
Hengelosestraat 501 in Enschede

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dit gratis event is bijzonder geschikt voor bestaande gebruikers van Dynamics 365 CRM en het Power Platform. Maar ook als je nog niet volop met deze business apps werkt is dit event de moeite waard om te bezoeken.

In de sessies nemen we je namelijk op een toegankelijke manier mee in de mogelijkheden van het zakelijke Microsoft apps-platform, dat een ideale toevoeging kan vormen op bijvoorbeeld een Microsoft 365-werkplekomgeving of Azure datalandschap.

Dus kom vooral langs, of je nu een organisatie bent die meer uit Business Apps wilt halen of interesse hebt in de synergie die het Microsoft platform biedt!

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Exite support

Exite support

Hoe Exite Support & Services jouw ICT-omgeving beheersbaar maakt.  Ontdek hoe het Selfservice...

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Power Pages is één van de nieuwste tools in de grotere Microsoft Power Platform gereedschapskist. Wat je met Power Pages kunt doen en waarom het meer is dan alleen een tool om een site te bouwen, vertellen we je in deze blog.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!