Kennissessie:
Security Awareness Training

Hoe aware ben jij? De meeste organisaties zijn scherp op het implementeren van technische maatregelen voor informatiebeveiliging. Maar hoe zit het met bewustwording van de medewerkers? In deze kennissessie op woensdag 16 februari (15.00 uur) vertellen we meer over het belang van het trainen van de security awareness van medewerkers om de bewustwording te verhogen.

Tijdens deze kennissessie gaan we in op het hoe en waarom van het verhogen van het  beveiligingsbewustzijn op de (thuis)werkvloer. Zowel tijdens als na de sessie is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. 

Be aware!

In de meeste organisaties zijn technische maatregelen genomen, zoals een antivirusprogramma, firewall of VPN-verbinding, om de organisaties en medewerkers te beschermen & beveiligen tegen cybercriminaliteit. Maatregelen om medewerkers, die de zwakste schakel vormen in de beveiliging van bedrijfsdata, bewust te maken van de risico’s zijn net zo belangrijk. Zonder bewustwording – en of gedragsverandering – bij medewerkers te creëren, loopt de organisatie namelijk nog steeds een verhoogd risico op cyberaanvallen en datalekken.

Tijdens de kennissessie op woensdag 16 februari (15.00 – 18.00 uur, locatie Exite ICT) vertelt Mart Moekotte (Business Consultant) over het belang van het (structureel) trainen van medewerkers in security awareness om ze bewust te maken van de bijdrage die zij leveren aan de digitale veiligheid van de organisatie. Door het verhogen van de bewustwording, nemen de cyber skills van medewerkers toe en kennen en herkennen ze phishing en cybercrime eerder.

Daarnaast geven we je concrete voorbeelden van de middelen, zoals een training en security awareness platform, die je tot je beschikking hebt om de bewustwording te vergroten en je uiteindelijk een werkomgeving ontwikkelt waarin veilig en informatiebewust werken de norm is. Deze sessie is interactief opgebouwd, zodat we ook in kunnen gaan op de uitdagingen die leven binnen jouw organisatie m.b.t. security en je kunt direct met al je vragen bij de expert terecht!

De kennissessie vindt plaats bij Exite ICT, aan de Hengelosestraat 501 in Enschede. We sluiten de middag rond 17.30 uur graag af met een gezamenlijke borrel. Als de coronamaatregelen het tegen die tijd niet toelaten een fysieke sessie te organiseren, dan wordt het een online sessie. 

 

Meld je nu aan!

Vul je gegevens in en je ontvangt van ons een bevestigingsmail van je deelname. 

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Exite support

Exite support

Hoe Exite Support & Services jouw ICT-omgeving beheersbaar maakt.  Ontdek hoe het Selfservice...

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Power Pages is één van de nieuwste tools in de grotere Microsoft Power Platform gereedschapskist. Wat je met Power Pages kunt doen en waarom het meer is dan alleen een tool om een site te bouwen, vertellen we je in deze blog.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!