Exite Break van de Week:
roadmapping

Iedere woensdag ben je welkom bij onze Break van de Week.  Was jij er 20 mei bij?

5 mei 2020 | Advies, Event, Webinar

Gedurende dit event gaan we 30 minuten in op het onderwerp van de week. Aansluitend kun je 15 minuten vragen stellen tijdens de Q&A.

5 mei 2020 | Advies, Event, Webinar

Roadmapping

Wij zien dat organisaties het lastig vinden hun ICT-landschap te laten meekomen met veranderingen door corona en andere actuele ontwikkelingen. Waarom is hiervoor een roadmap noodzakelijk? Door een gebrek aan tijd, inzicht en expertise worden dikwijls investeringen gedaan die niet volledig in lijn liggen met de bedrijfsdoelstellingen van de organisatie. Ook het aansluiten op de veranderende en veeleisender wens van gebruikers blijkt vaak een uitdaging van jewelste. Het resultaat: weggegooid geld, opportunities die niet worden gezien en risico’s voor de bedrijfscontinuïteit.

In het webinar dat we woensdag 20 mei om 14:00u organiseerden, besprak Manager Business Consultancy Job Leemreize de impact van een roadmap om jouw ICT-strategie vorm te geven. Bouw aan je toekomstige organisatie door met onze specialisten de ontwikkelingen die voor jouw business van belang zijn slim in ICT-perspectief te plaatsen en bedrijfsdoelstellingen structureel met ICT te ondersteunen.

Dit is hét moment om stil te staan bij je ICT roadmap. Waar sta je nu en waar wil je (post-corona) naartoe? Vaak is dit een vraag waar je pas eind van het jaar bij stil staat, wanneer de ICT budgetten van het aankomende jaar weer moeten worden vast gesteld. Maar waarom uitstellen als het nu ook kan?!

 

Opname aanvragen?

Vul je gegevens in en je ontvangt van ons een video met de opname van deze sessie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Exite support

Exite support

Hoe Exite Support & Services jouw ICT-omgeving beheersbaar maakt.  Ontdek hoe het Selfservice...

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Power Pages is één van de nieuwste tools in de grotere Microsoft Power Platform gereedschapskist. Wat je met Power Pages kunt doen en waarom het meer is dan alleen een tool om een site te bouwen, vertellen we je in deze blog.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!