Exite Break van de Week:
toekomstige veranderprojecten

Zolang het landelijk thuiswerkadvies van kracht is, ben je iedere woensdag welkom bij onze Break van de Week, gericht op vraagstukken rond thuiswerken en de toekomst na corona. 

15 apr 2020 | Advies, Event, Webinar

Gedurende dit event gingen we 30 minuten in op het onderwerp van de week. Aansluitend konden deelnemers 15 minuten vragen stellen tijdens de Q&A.

15 apr 2020 | Advies, Event, Webinar

Het coronavirus heeft op iedereen impact. Om verdere verspreiding te voorkomen, zijn veel kantoren gesloten, houden we verplicht afstand tot elkaar en werken we thuis. Dat doen we nu een aantal weken. Onduidelijk is hoe lang dit nog gaat duren en of de situatie die we eerder gewend waren weer terugkeert. Daarom is het verstandig alvast goed na te denken over de toekomst voor jouw organisatie bij versoepeling van bestaande maatregelen.

Toekomstige veranderprojecten

Juist in tijden van onzekerheid door corona, met markten die in beweging zijn en veranderende behoeften van klanten, ervaren organisaties drang naar standaardisatie van processen. Maar niet alle processen zijn daarbij gebaat!

In het webinar dat we a.s. woensdag 22 april om 14:00u organiseerden, zoomden we met Process & Change consultant Susan Leppen in op deze toekomstige veranderprojecten. Zij ging in op de vaak voorkomende mismatches in standaardisatie. Ze nam je mee in de analyse van processen en het kennismanagement wat komt kijken bij het duurzaam én dynamisch inrichten van processen. Zelflerend vermogen kan vervolgens zorgen voor continue optimalisatie van (gestandaardiseerde) processen. Zo wordt stilstand (=achterstand) voorkomen.

 

Opname aanvragen?

Vul je gegevens in en je ontvangt van ons een video met de complete registratie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Exite support

Exite support

Hoe Exite Support & Services jouw ICT-omgeving beheersbaar maakt.  Ontdek hoe het Selfservice...

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Power Pages is één van de nieuwste tools in de grotere Microsoft Power Platform gereedschapskist. Wat je met Power Pages kunt doen en waarom het meer is dan alleen een tool om een site te bouwen, vertellen we je in deze blog.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!