Webinar:
Azure Virtual Desktop

Met AVD tover je een moderne (thuis)werkplek om tot een flexibele virtuele desktop die vanaf elk device toegang geeft tot je bureaublad. Hoe flexibel en veilig AVD is en de ruimte die het biedt voor gecentraliseerd IT-beheer? Daar kwam je tijdens dit webinar achter.

29 okt 2021 | Azure, Event, Webinar

Het webinar vond plaats op 25 november.

Met Azure Virtual Desktop (AVD), voorheen bekend als Windows Virtual Desktop (WVD), creëer je moderne en veilige virtuele desktops waarmee medewerkers vanaf elk device toegang hebben tot hun bureaublad en toepassingen. Een passende oplossing om bijvoorbeeld hybride werken te faciliteren. Maakt jouw organisatie gebruik van legacy apps? Ook dan kan AVD van toegevoegde waarde zijn. AVD kan namelijk in bestaande desktop- en app-virtualisatieomgevingen geïntegreerd worden. Daarmee moderniseer je de infrastructuur van een virtuele Citrix- en VMWare-bureaublad.

In het webinar dat we donderdag 25 november organiseerden liet Stefan Nordkamp, Business Architect bij Exite, je kennismaken met AVD. Aan de hand van use-cases werd besproken wat de voordelen zijn voor jou als organisatie om voor AVD te kiezen, komen de compliance- en beveiligingsfuncties van AVD-werkplekken aan de orde en kom je te weten waarom de integratie met Office 365 applicaties en Azure-diensten kan leiden tot een verhoging van de productiviteit van organisatie en medewerkers.

Webinar terugkijken?

Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je een opname van het webinar AVD toe. 

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Exite support

Exite support

Hoe Exite Support & Services jouw ICT-omgeving beheersbaar maakt.  Ontdek hoe het Selfservice...

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Power Pages is één van de nieuwste tools in de grotere Microsoft Power Platform gereedschapskist. Wat je met Power Pages kunt doen en waarom het meer is dan alleen een tool om een site te bouwen, vertellen we je in deze blog.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!