Webinar: de kracht van innovatie

Zolang het landelijk thuiswerkadvies van kracht is, ben je welkom bij webinars, gericht op vraagstukken rond thuiswerken en de toekomst van ICT.

23 nov 2020 | Advies, Event, Webinar

Gedurende dit event gaan we 30 minuten in op het onderwerp innovatie. Aansluitend kun je 15 minuten vragen stellen tijdens de Q&A.

23 nov 2020 | Advies, Event, Webinar

ICT is de drijvende kracht, de motor, achter technologische innovaties. Het staat nooit stil. Innovatieve toepassingen van ICT spelen namelijk een rol in bijna alle aspecten van ons dagelijks leven. Door als organisatie te innoveren met ICT kun je maximaal profiteren van de digitale transformatie en daarmee je organisatie naar een hoger niveau tillen. Niet alleen in economische termen, maar ook als het gaat om het vergemakkelijken van werkzaamheden in termen van effectiviteit & productiviteit.

Van idee naar scale-up innovatie

Veel ideeën die bij ons leven en die door onze klanten worden ingebracht, zijn het meer dan waard om verder uitgewerkt te worden. Daarom brengen wij specialisten met kennis van zowel business als ICT bij elkaar om na te denken over manieren om nog beter bij het innovatieve karakter onze klanten aan te sluiten. Daarbij kan het gaan om nieuwe manieren om inzichten uit data te verkrijgen, het toepassen van AI, Machine Learning en het automatiseren & optimaliseren en processen. Samen creëren we innovaties door onze krachten te bundelen.

In het webinar dat we donderdag 17 december organiseerden, liet Innovation Lead Bas van de Griek je kennismaken met de kracht van innovatie en vertelde hij wat dit voor jouw organisatie kan betekenen. Daarnaast gaf hij aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden – waaronder zorg & innovatie – een kijkje in de innovatie-keuken van Exite.

 

Opname aanvragen

Vul je gegevens in en wij sturen je de opname van het webinar over de kracht van innovatie in de ICT toe.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Exite support

Exite support

Hoe Exite Support & Services jouw ICT-omgeving beheersbaar maakt.  Ontdek hoe het Selfservice...

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Upgrade de klantbeleving met Power Pages

Power Pages is één van de nieuwste tools in de grotere Microsoft Power Platform gereedschapskist. Wat je met Power Pages kunt doen en waarom het meer is dan alleen een tool om een site te bouwen, vertellen we je in deze blog.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!