Webinar:
Internet of Things

De fysieke wereld digitaal slimmer maken. In het webinar van donderdag 10 maart (15.00 uur) vertellen we meer over het belang en het slim inzetten van data in combinatie met IoT.

Onze IoT-oplossingen worden aangestuurd door o.a. hoogwaardige en bewezen Cisco-technologie. Ben jij erbij op 10 maart?

Het is geen geheim dat organisaties die weten hoe ze de kracht van data kunnen benutten een competitief voordeel krijgen boven concurrenten. IoT is een krachtig middel om meer data te verkrijgen en deze data slim in te zetten. Zo maak je met IoT-toepassingen de fysieke wereld digitaal slimmer.

De ontwikkelingen op het gebied van IoT gaan in sneltreinvaart. Veel van de genoemde IoT-toepassingen die we kennen hebben betrekking op ons als consument, zoals slimme energiemeters, een slimme koelkast en smart home technologieën. IoT biedt echter steeds meer mogelijkheden binnen het zakelijke domein om voor organisaties van toegevoegde waarde te zijn. Benieuwd wat IoT voor jouw organisatie kan betekenen? Volg het webinar en laat je informeren en inspireren.

In het webinar van donderdag 10 maart (15.00 uur) vertelt Arvid Borger (Business Consultant) over het belang en het slim inzetten van data. De waarde van IoT zit namelijk in data. De snelle toename van things (assets/apparaten/machines) biedt kansen om meer data te genereren en sneller waardevolle inzichten te verkrijgen door te verbinden wat nu niet verbonden is.

Laat je door Job Leemreize (Principal Consultant) aan de hand van verschillende use-cases inspireren over het succesvol inzetten van IoT en kom erachter hoe voor jouw organisatie remote/predictive maintenance, efficiënt asset management, optimalisatie van voorraadbeheer door locatiebepaling en meer met IoT binnen handbereik komt te liggen.

 

Meld je nu aan!

Vul je gegevens in en je ontvangt van ons een link die verwijst naar het webinar. 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!