Webinar:
Krachtige inzet van Microsoft 365

Donderdag 15 juni 2023, 15:00 uur.

 

Ontdek de nieuwste trends & ontwikkelingen op gebied van Microsoft 365 en zet de next step om rendement uit jouw Microsoft 365-applicaties te halen. 

Gebruikersadoptie van Microsoft 365-applicaties, met name gericht op het stimuleren van de manier waarop we digitaal samenwerken, heeft sinds de recente covid-jaren een snelle transformatie ondergaan. Ondertussen werken we steeds meer in de cloud en spenderen we het overgrote deel van onze werkdag online.

Niet alleen de digitale intensiteit van onze werkdagen heeft een snelle vlucht genomen, ook de ontwikkelingen van Microsoft 365 volgen elkaar snel op. Microsoft 365 (voorheen Office 365) biedt een breed scala aan mogelijkheden en het Microsoft 365-platform bestaat inmiddels zelfs uit meer dan 25 applicaties, die allen op hun eigen specifieke manier een bijdrage leveren aan het maximaliseren van de productiviteit van jou als digitale werker. Hoeveel van deze 25 applicaties ken jij? Juist! Waarschijnlijk kun je ongeveer de helft benoemen. Van de overige applicaties weten we vaak het bestaan niet af. En daar gaan wij verandering in brengen! In deze kennissessie laten we je er namelijk kennis mee maken, zodat jij voortaan nog efficiënter, sneller en flexibeler met de Microsoft 365-middelen in jouw digitale behoefte kunt voorzien.

Naast de boevengenoemde 25 applicaties, wordt er continu aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en apps gewerkt. Ook daarover ontdek je tijdens dit webinar meer. We brengen je op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen en bespreken o.a. Microsoft 365 Copilot, Microsoft Teams en Microsoft Loop met je.

 

Meer weten over het maximaliseren van Microsoft 365? Schrijf je in! 

Op de hoogte gebracht worden van de laatste tips, trends en ontwikkelingen om de (slag)kracht van de Microsoft 365 product suite in jouw organisatie te stimuleren & maximaliseren? Laat je contactgegevens hieronder achter en meld je aan voor de kennissessie.

 

🗓  Donderdag 15 juni 2023
🕰  15.00 – 16.00 uur
📍 Microsoft Teams (de link naar de Teams meeting wordt bij de e-mailbevestiging meegestuurd)

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

De digitale zorgwerkplek – de sleutel tot betere zorgkwaliteit

De digitale zorgwerkplek – de sleutel tot betere zorgkwaliteit

De digitale zorgwerkplek als facilitator om de zorgkwaliteit te verbeteren: Eén centrale omgeving voor zorgverleners waar alle applicaties en data beschikbaar zijn voor de uitvoering van haar werkzaamheden. De plek waar samenwerking gestimuleerd wordt, informatie makkelijker uitgewisseld kan worden en patiëntgegevens inzichtelijk zijn. Dat betekent efficiënter werken en meer tijd overhouden voor patiëntenzorg – de sleutel tot betere zorgkwaliteit.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!