Webinar:
Privacyrecht & Informatiebeveiliging

Het aantal privacyklachten en datadiefstallen blijft groeien. Heeft jouw organisatie de informatiebeveiliging goed op orde?

19 mrt 2021 | Advies, Event, Webinar

Het webinar gaat om 15.00 uur van start en eindigt om 16.30 uur. Uiteraard zal er voldoende tijd zijn om vragen te stellen ;).

19 mrt 2021 | Advies, Event, Webinar

Het aantal privacyklachten en hacks, gericht op het buitmaken van persoonsgegevens, is volgens de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) vorig jaar explosief toegenomen. Is privacygevoelige persoons- en bedrijfsinformatie binnen jouw organisatie goed beschermd tegen datadiefstal?

In samenwerking met Damsté advocaten en notarissen presenteerden wij donderdag 22 april om 15.00 uur een webinar over privacyrecht en informatiebeveiliging. Tijdens dit webinar kom je van onze Business Consultant & Security Officer Jor Muller te weten welke stappen jouw organisatie kan zetten om privacygevoelige informatie te beschermen. Ook bespreken we de (wettelijke) eisen waaraan een organisatie moet voldoen op het gebied van informatiebeveiliging

Met deze informatie kun jij na afloop van het webinar een antwoord op bovenstaande vraag formuleren Ă©n heb je handvatten om de informatiebeveiliging van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

 

Presentatie aanvragen

Vul je gegevens in en wij sturen je de presentatie van het webinar toe.

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!