Webinar:
Security Awareness

Het aantal cybercrime-incidenten is sinds de coronapandemie explosief gestegen. De eerste stap naar bescherming is het creëren van bewustwording bij de mens. Waar mensen werken, worden immers fouten gemaakt. En daar maken cybercriminelen dankbaar gebruik van.

11 jun 2021 | Event

Het webinar gaat om 15.00 uur van start en eindigt om 16.30 uur. Uiteraard zal er voldoende tijd zijn om vragen te stellen 😉

11 jun 2021 | Event

Het coronavirus gaat gepaard met een explosieve stijging van het aantal cyber-incidenten. In 2020 oversteeg dit aantal zelfs het aantal geregistreerde woninginbraken in Nederland! Hoe bescherm je jouw organisatie en medewerkers, die waarschijnlijk veelal nog vanuit huis werken, tegen kwetsbaarheden?

Be aware!

In het webinar dat we op woensdag 30 juni organiseerden, gaf onze Business Consultant & Security Officer Jor Muller advies om je tegen cybercriminaliteit te kunnen beschermen, beginnend met het creëren en/of verhogen van bewustwording. Recente hacks wijzen namelijk uit dat de mens de zwakste schakel in de security keten vormt en kennis & aandacht over securityrisico’s ontbreekt. In dit webinar schetsen we de stappen die je kunt nemen om de security awareness in jouw organisatie te vergroten en welke vervolgstappen daarna van belang zijn om het risico ten prooi te vallen aan cybercriminelen te reduceren en de weerbaarheid van de organisatie tegen kwetsbaarheden te verhogen.

Opname aanvragen

Vul je gegevens in en wij sturen je de opname van het webinar security awareness toe.

 

 

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!