Webinar:
Veilig (thuis)werken

Thuiswerken net zo veilig maken als op kantoor? Deze vraag staat centraal tijdens dit webinar.

11 jun 2021 | Event

Het webinar gaat om 15.00 uur van start en eindigt om 16.30 uur. Uiteraard zal er voldoende tijd zijn om vragen te stellen 😉

11 jun 2021 | Event

Het coronavirus heeft op iedereen impact. Om verdere verspreiding te voorkomen, zijn veel kantoren nog steeds gesloten, houden we verplicht afstand tot elkaar en werken we geheel of een aantal dagen per week thuis. Maar op afstand productief én veilig werken gaat niet altijd even gemakkelijk. Om thuis op veilig en beschermd te kunnen werken, moet de thuiswerkomgeving aan een aantal voorwaarden voldoen.

Security in thuiswerksituaties

In het webinar dat we woensdag 1 september organiseerden, behandelde onze Business Consultant & Security Officer Jor Muller samen met onze gastspreker Jeroen Melis, Security Specialist bij Cisco, de security-aspecten van thuiswerken. Waar moet je als zowel organisatie als thuiswerker aan denken in thuiswerksituaties? Hoe ga je om met de beveiliging van data, hoe richt je tooling in en hoe werk je op afstand aan bewustwording van de risico’s bij collega’s? Met de antwoorden op deze vagen en de benoemde oplossingen, kun je ervoor zorgen dat medewerkers thuis net zo veilig kunnen werken als op kantoor.

Opname opvragen

Vul je gegevens in en wij sturen je de opname van het webinar veilig (thuis)werken toe.

 

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!