Wij zijn Exite: gezellig, collegiaal, ambitieus en werken in een
onwijs gaaf pand
.

Kom werken bij Exite!

Exite is dus echt niet het zoveelste techbedrijf. Voor ons is de balans tussen de mensen en tech heilig. Want balans is resultaat neerzetten en impact maken!  De ene keer is dat advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support.

Werk je bij Exite, dan werk je samen aan slimme inzet van ICT. Wij kunnen als team elke dag het verschil maken bij organisaties en ze zó laten werken dat ze daarmee vergeten dat er ICT voor nodig is.

Ons geheime wapen is onze excellente dienstverlening. Ja, dat doen wij dus allemaal zelf. Heb je wel gedreven en leuke mensen voor nodig. (Check!) Daarmee ervaren onze klanten de ultieme beleving van ICT zoals Exite dat bedoelt. Dat is heerlijk werken hoor.

Simpelweg de meest #exciiiting ICT-club van Nederland. Bij ons werk je mee aan uitdagende projecten voor mooie klanten. Kortom gewoon een gave job met toffe collega’s!

Bij ons ben je geen nummertje.. nee, bij ons wordt je lid van de Exite familie!

🧯HOTHOTHOT!!🔥De vacatures van Exite!

Support Consultant Dynamics 365

Ga jij graag probleemoplossend te werk binnen Microsofts Dynamics CRM? Check deze vacature voor Support Consultant Dynamics 365!

Technisch Consultant

Combineer jouw vaardigheden in Microsoft tooling met handige developerkunsten. Je ondersteunt en adviseert klanten met de ingebruikname van software gebaseerd op het Microsoft platform. Jij zorgt ervoor dat de complete package werkt!

Cloud Engineer

Weet jij als Cloud Engineer aan welke knoppen te draaien? Jouw hart gaat sneller kloppen van schaalbare resources en IP-adressen.

Allround ICT Specialist

Infrastructuur, networking, datacenter, werkplek, security? Easy peasy. Jij weet wat nodig is om klanten een #exciiiting ICT-ervaring met impact te bieden!

Vacatures

#exciiiting jobs

Met Exite’ed collega’s impact maken met slimme inzet van ICT. Vanuit een inspirerend kantoor in Enschede: dat is Exite!

Wist je dat Exite ICT een SBB erkend leerbedrijf is? Wij leiden vakmensen op!

Hoe is het om bij Exite te werken? Zij vertellen het:

Wat doet een Support Engineer bij Exite?

We zijn allemaal trots om bij Exite te werken. Luca van Zeijst (19) is als Support Engineer werkzaam binnen het team van Service & Support.

Wat doet een ICT Service Engineer bij Exite?

Geralt Ligtenberg (21) is als ICT Service Engineer werkzaam binnen het team van Service & Support. Hij vertelt je in dit interview over zijn werk bij Exite.

Wat doet een Digital Consultant bij Exite?

We zijn allemaal trots om bij Exite te werken. Stacey Mathey (34) is als Consultant werkzaam binnen het team van Exite Digital.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!