Exite biedt jou de X-Factor!

Werken bij Exite betekent meer dan invulling geven aan een rol en taken verrichten. Exite’ers worden ondersteund in hun persoonlijke ontwikkeling, kennen #exciiiting secundaire arbeidsvoorwaarden, werken in een iconisch pand en voelen zich vaak onderdeel van een familie.

Bij Exite werken we samen aan een droom: uitgroeien tot de meest servicegerichte dienstverlener van Nederland. Daarin sta jij als Exite’er centraal, want alleen met onze collega’s maken we de droom waar. Hierom hebben we alles rondom het werk daarom gewoon tip-top geregeld. Zo’n chille club: daar wil je bij horen!

Eigen hi-tech ICT

Zelf een gelikte dunne & snelle laptop uitkiezen, werken met next-gen cloud applicaties, een ultrawide screen op bureau, uitleen-devices voor thuis: hard- en software is top of the bill bij Exite!

Borrels & events

Tsja, corona gooit de laatste tijd roet in het eten… Dat vinden we allemaal jammer, maar gelukkig weten we zeker dat we ooit weer elke vrijdag gaan borrelen en met regelmaat toffe events organiseren.

Sporten

Een fikse bijdrage aan een abonnement voor de sportschool, een eigen fitnesshonk op de 4e verdieping en wekelijkse bootcamps: bij Exite vinden we vitaal heel normaal. Lekker fit worden en blijven!

Zit/sta bureaus

Bij een fit bedrijf hoort naast sporten en gezonde voeding ook een goede houding. Volledig verstelbare luxe stoelen en zit/sta bureaus zijn daarom standaard voor alle collega’s.

Scholing/ certificering worden vergoed

Exite stimuleert dat je blijft bijleren. Wil je een opleiding of cursus volgen om beter in je werk te worden of een certificaat behalen? Wij vergoeden vaak de volledige cursus/opleiding.

Gameroom

Met je team even een spelletje Mario Kart, Fifa of CoD spelen: het klinkt misschien bizar, maar bij ons is het dagelijkse prik. Onze PlayStation en Switch draaien in de gameroom soms overuren en dan is het dringen voor een plekje. Gezellig!

Gratis fruit op kantoor

‘An apple a day keeps the doctor away!’ We geloven heilig in dit oude Engelse gezegde. Vandaar dat er op elke verdieping een royale fruitmand prijkt. Pak wat je wilt: bananen, appels, citrusfruit en soms een exotische verrassing!

En nog vééééél meer...

Acht vakjes zijn eigenlijk te weinig om te vertellen hoe gaaf werken bij Exite is. Je mag bij ons bijvoorbeeld ook een laptoptas uitkiezen, bij je start krijg je een goodiepakket en een buddy maakt je intern binnen no-time wegwijs!

Exite = 4XP: Physical, Psychological, Passion & Purpose. Jouw vitaliteit staat voorop!

Eerst even kennismaken? Kom op de koffie!

Heb je mogelijk interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap? We helpen je graag Exite te leren kennen en leggen je uit wat de mogelijkheden zijn voor een carrière bij de gaafste ICT-dienstverlener van Nederland.  Doen we gewoon eerst een kop koffie!

Virtueel of live kan allebei en thee natuurlijk ook.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!