Hoe is het om bij de gaafste ICT-club van Nederland te werken?

Maak kennis met onze mensen

Ons Support Team

De onmisbare schakel in de impact die Exite dagelijks voor haar klanten realiseert. Exite beschikt over een centrale supportafdeling die volgens afgestemde processen en procedures werkt om onze klanten op de best mogelijke manier te ondersteunen. Ons Support Team heeft de mogelijkheid om complexe meldingen direct op te pakken, dankzij per technische competentie 3e lijns specialisten die binnen het team actief zijn. Daarbij bestaat de mogelijkheid om productspecialisten, beheerders en consultants bij te schakelen.

Wie zitten er in het Support Team? Bekijk in deze graphic de opbouw van het team en de specialismen van de verschillende teamleden.

Aan het woord:

Rémon van Rooijen

Rémon is Support Lead en daarmee opperhoofd van het Support Team. Hij geeft leiding aan de teamleden en bewaakt de communicatie tussen teamleden onderling en andere afdelingen. Dankzij Rémon wordt echt elke klacht opgelost!

Aan het woord:

Rob Jansen

Exite is supertrots op de helden van het Support Team. Niet voor niets noemen we ze soms de ‘rocksterren’ van de organisatie.
Rob ondersteunt onze klanten en helpt dagelijks de meest ingewikkelde issues op te lossen.

Onze Engineers

Het technisch hart bij Exite wordt gevormd door onze Engineers. Zij zijn de echte experts op ICT-gebied en weten ideeën en wensen te vertalen naar slimme inzet van ICT-oplossingen. Je kunt bij hen aankloppen voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Cloud, networking, workspaces, security, data… noem maar op!

Aan het woord:

Arno van Dijk

Office 365 en de Microsoft Azure Cloud kennen voor Arno nauwelijks nog geheimen. Bij Exite houdt hij zich daarnaast bezig met alles rondom de Modern Workspace. Hij haalt zijn werkplezier uit tal van gave projecten voor onze klanten!

Tim Vriesen op de koffie bij Exite

Tim Vriesen

Talent Hacker

Eerst even kennismaken? Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap? Ik help je graag Exite te leren kennen en leg je uit wat de mogelijkheden zijn voor een carrière bij de gaafste ICT-dienstverlener van Nederland.  Doen we gewoon eerst een kop koffie!

Virtueel of live kan allebei en thee natuurlijk ook.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!