De Champions League voor een stage of afstudeeropdracht!

Kom afstuderen of stage lopen bij Exite!

Studeer je, wil je in Enschede aan de slag en zoek je de meest interessante stage of afstudeeropdracht? Hier vind je de stage- en afstudeeropdrachten die jou direct op een hoog niveau laten kennismaken met het werkveld.

Staat hier geen opdracht voor je tussen, maar ben je wel enthousiast over Exite? No worries. Laat ons weten wie je bent en waar je naar op zoek bent. Dan gaan wij samen kijken of we deze droom kunnen laten uitkomen. Stuur via onderstaande button je CV en idee voor een opdracht op naar onze Talent Hacker (en recruiter).

Bijbaan?

Geen ruimte in je agenda voor 32 of 40 uur? Ook als je tijdens je studie al gericht werkervaring in ICT, HR, Consultancy, Financieel, Communicatie of Marketing wilt opdoen en daarmee een leuk zakcentje bijverdienen, horen we graag van je. Neem dan contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkjheden!

Direct solliciteren of wil je weten wat er in overleg nog meer mogelijk is?

Stage Video & Design

Wil jij als stagiair(e) bezig met het creëren van #exciiiting videocontent? Je bent creatief & grafisch ingesteld en durft out-of-the-box te denken.

Lees meer

Stage Marketing

In de transitie van offline naar online speelt de website van Exite een steeds belangrijker rol. Volg jij een opleiding gericht op UX, Interaction of Multimedia Design? Dan hebben wij een droomstage voor je. 🤩

Lees meer

Stage Hostess

Spreekt een jonge, ambitieuze en kneiter-enthousiaste club jou aan om je eerste carrièrestappen te zetten? Wij zoeken een Stagiair(e) Hostess.

Lees meer

Service & Support Stages

Ben jij op weg een kei te worden in B2B klantondersteuning? Met onze stages op de afdelingen Service & Support kun je een gevoel voor dienstverlening combineren met enthousiasme voor ICT!

Lees meer

Open sollicitatie Afstudeerstage

Bij Exite kun je zelf een afstudeeropdracht vormgeven. Jij komt met het idee, wij kijken dan samen naar een invulling. Nieuwe ontwikkelingen dienen zich om de haverklap aan. Hartstikke tof en interessant voor ons, maar zeker ook voor jou om hier met een frisse blik onderzoek naar te doen.

Lees meer

Afstudeeropdracht Service

Help jij ons met jouw idee voor een portal de zelfredzaamheid van klanten te verhogen? Jij onderzoekt voor Exite hoe eindgebruikers met een FAQ/Kennisbank optimaal geserviced kunnen worden!

Lees meer

Afstudeeropdracht ICT-IoT

Zit jij in het laatste jaar van je HBO ICT-opleiding en raak je enthousiast van het idee dat je voor ons een IoT-strijdplan ontwikkelt? Reageer dan nu!

Lees meer
Tim Vriesen op de koffie bij Exite

Tim Vriesen

Talent Hacker

Eerst even kennismaken? Kom op de koffie!

Heb je interesse in een baan bij Exite, maar is direct solliciteren een te grote stap? Ik help je graag Exite te leren kennen en leg je uit wat de mogelijkheden zijn voor een carrière bij de gaafste ICT-dienstverlener van Nederland.  Doen we gewoon eerst een kop koffie!

Virtueel of live kan allebei en thee natuurlijk ook.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!