Digital Solutions volgens Exite:

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen en jouw organisatie daardoor optimaal te laten presteren.

Impactvolle digitale processen

De mogelijkheden voor organisaties in de inrichting van digitale services zijn oneindig. Wij begeleiden jouw organisatie met het invoeren, verbeteren en digitaliseren van processen van e-commerce tot service. Daarmee verhoog je bijvoorbeeld conversie, verbeter je klantenservice, haal je meer uit (klant)data en bespaar je op kosten.

Onze expertises in Digital

Bij Exite hebben we juiste experts voor jouw vraagstuk. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

Digitale Strategie

Word futureproof met een digitale strategie. Wij helpen jouw organisatie bij de digitalisering & automatisering van processen, gericht op verhoging van efficiency en schaalbaarheid.

Lees meer

Data & BI

Data leidt tot nieuwe inzichten in klanten, processen en financiële prestaties. Exite helpt met data door te acteren op basis van feiten i.p.v. onderbuikgevoel, want pas dan worden echte ambities waargemaakt.

Lees meer

Portals

Biedt gebruikers relevantie informatie achter een beveiligde online omgeving aan (zoals een intranet of klantenportal) en til daarmee het niveau van (self)service, klanttevredenheid en efficiëntie naar een hoger niveau.

Lees meer

Customer Engagement

Door het beschikbaar maken van relevante klantinformatie wordt (samen)werken efficiënter en kun je proactiever inspelen op o.a. saleskansen en daarmee de klantbetrokkenheid verhogen. M.b.v. Dynamics 365 bouwen we aan een succesvol recept voor customer engagement om waardevolle klantrelaties te concretiseren.

Lees meer

Low code apps

Continue innoveren is voor elke organisatie belangrijk om bij te blijven. Low-code Apps, zoals Microsoft Power Apps, zijn perfect voor organisaties die hun digitale transformatie willen versnellen.

Lees meer

Onze specialisaties

Bij Exite bieden wij, zoals hierboven beschreven, antwoord op al jouw vraagstukken. We behalen samen met jou organisatiedoelstellingen door specialisatie van onze experts in onder andere:

SharePoint

SharePoint is de onmisbare oplossing voor elke organisatie op zoek naar> tijdwinst, optimale ondersteuning in samenwerking en veilig documentbeheer.

Lees meer

Intenet of Things (IoT)

Zet de volgende stap in dienstverlening door gebruik te maken van het IoT. Wij zijn jouw IoT-kennispartner in edge networking en asset management & locatiediensten.

Lees meer

Intranet

X-Space is een modulair samenwerkplatform en de spil van je digitale werkplek. Deze innovatieve online werkplek verrijken wij met organisatie- en branchespecifieke modules.

Lees meer

Roadmapping

Een waardevol verlengstuk van de bedrijfsstrategie. Onze consultant stippelt een pad uit, waarbij we investeringen aan kansen koppelen.

Lees meer

Microsoft Power BI

Data is het nieuwe goud. Haal de tool van het Microsoft Power Platform in huis om te gaan delven.

Lees meer

Datamanagement

Acteer op basis van feiten i.p.v. onderbuikgevoel. Laat ons je adviseren over hoe jouw organisatie data kan inzetten om bekende of onbekende kansen te benutten.

Lees meer

Microsoft Dynamics 365

Kies voor CRM en speel met Microsoft Dynamics 365 in op de behoeftes van jouw klanten. Verzamel alle klanteninformatie op één locatie en creëer een 360-gradenbeeld!

Lees meer

Microsoft Power Apps

Innoveren is voor organisaties belangrijk om bij te blijven in het versnellen en automatiseren van processen. De inzet van Power Apps maakt het mogelijk om applicaties te bouwen die afgestemd zijn op jouw zakelijke behoefte.

Lees meer

Customer Insights

Customer Insights bieden inzicht in het gedrag van je klanten. Ontdek hoe je met CI je organisatie onderscheidend maakt door klanten in je sales- en marketingstrategieën centraal te stellen.

Lees meer

SmartCRM

Op basis van het krachtige Dynamics 365 fundament heeft Exite Digital een gestandaardiseerd CRM-systeem ontwikkeld. SmartCRM is een laagdrempelig startpunt voor digitalisering van het salesproces én vertrekpunt voor digitalisering van je andere processen.

Lees meer

De Microsoft Gold Partner voor jou!

Onze kennis is altijd up-to date! Hoe we dat doen? Simpel. Wij investeren in onze specialisten. Bij ons ben je ervan verzekerd dat onze specialisten beschikken over de juiste Microsoft certificeringen om jouw organisatie zo goed mogelijk van dienst te zijn. Benieuwd naar onze Gold-statussen?

Vragen?

Laat je met een Inspiratiesessie inspireren in de route die jij bewandelt richting jouw Digitale Transformatie.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Solutions

Hoogwaardige oplossingen en managed services die overal passen.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!