Creëer een 360-graden klantbeeld met Customer Insights.

Customer Insights

Customer Insights bieden inzicht in het gedrag van je klanten. Deze inzichten vormen de basis voor het centraal zetten van de klant in je organisatie. De verkregen informatie stelt jou in staat producten, oplossingen en diensten beter af te stemmen op de klantbehoefte. Als resultaat hiervan kun je met innovatie (productontwikkeling), verkoop, marketing, service en dienstverlening hierop inspelen & relevanter zijn voor je klanten. Zo verhoog je omzet, behoud je klanten, trek je nieuwe klanten aan en verbeter je het concurrerende vermogen van jouw organisatie.

De vele mogelijkheden die Dynamics 365 Customer Insights (CI) jouw organisatie kan bieden zelf ervaren? Vraag een demo aan en ontdek hoe je met CI je organisatie onderscheidend maakt door klanten in je sales- en marketingstrategieën centraal te stellen.

Begrijp en voorspel klantgedrag met Customer Insights

Met Customer Insights (CI) van Microsoft Dynamics 365 breng je de klantbehoefte in beeld, verzamel je klantdata uit verschillende locaties & applicaties en interpreteer je deze data om een 360-graden klantbeeld te creëren. Bouw niet alleen een compleet klantprofiel op, maar leer de behoefte en wensen van klanten ook beter te begrijpen. Zodat jouw organisatie de klant centraal stelt en de customer experience naar een hoger niveau wordt getild.

Door het verkrijgen van vergaande customer insights kunnen bedrijfsprocessen efficiënter ingericht worden en stem je jouw producten en/of diensten beter af op je klanten. Dit biedt voordelen voor alle lagen in de organisatie van productie tot marketing, sales, service en het management.

and Predicting

Zet klanten centraal in de digitale transformatie van jouw organisatie. Verkrijg & verzamel customer insights in een platform voor klantdata en verbeter de acquisitie, conversies en behoud klanten.

De voordelen van Dynamics 365 Customer Insights:

Sales

 • Adviseer de best passende producten & diensten
 • Stimuleer cross- en upsell
 • Vergroot de levensduurwaarde van klanten
 • Krijg inzichten in kansrijke leads
 • Verlaag churn rates

 

Marketing

 • Personaliseer campagnes
 • Verhoog betrokkenheid
 • Leg klantsentiment vast
 • Optimaliseer de klantreis van begin tot eind
 • Identificeer klanten

Service

 • Lever proactieve after-sales service
 • Vergroot de loyaliteit
 • Verkrijg inzicht in de doorlooptijd van support tickets

Arvid Borger

Business Consultant Data

Creëer een 360 graden klantbeeld met Customer Insights

Data is overal en vormt voor iedere organisatie een belangrijke kennisbron om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Bij veel organisaties lopen klantprocessen via verschillende applicaties en wordt de klantdata op verschillende plekken opgeslagen. Met als gevolg dat op basis van de versnipperde data geen compleet klantprofiel opgebouwd kan worden. Ik help je ontdekken hoe je met Customer Insights klantdata op de juiste manier samenbrengt en interpreteert als voorwaarde voor het verbeteren van de customer experience van jouw organisatie!

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Solutions

Hoogwaardige oplossingen en managed services die overal passen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!