Creëer een 360-graden klantbeeld met Customer Insights.

Customer Insights

Customer insights zijn inzichten in het gedrag van je klanten. Deze inzichten vormen de basis voor het centraal zetten van de klant in je organisatie. De verkregen informatie – insights- stelt je als organisaties in staat producten, oplossingen en diensten beter af te stemmen op de klantbehoefte. Als resultaat hiervan kun je met innovatie (productontwikkeling), verkoop, marketing, service en dienstverlening inspelen op de klantbehoefte en – wensen, relevanter zijn voor je klanten en zodoende de omzet verhogen, klanten behouden, nieuwe klanten aantrekken of het concurrerende verhogen van jouw organisatie verbeteren.

Bij veel organisaties lopen klantprocessen via verschillende applicaties en wordt de klantdata op verschillende plekken opgeslagen. Met als gevolg dat op basis van de versnipperde data geen compleet klantprofiel opgebouwd kan worden. Hoe breng je deze data bij elkaar op één centrale plek, zoals een platform voor klantdata, voor het verkrijgen van uitgebreide klantinzichten?

De vele mogelijkheden die Dynamics 365 Customer Insights (CI) jouw organisatie kan bieden zelf ervaren? Vraag een demo aan en ontdek hoe je met CI je organisatie onderscheidend maakt door klanten in je sales- en marketingstrategieën centraal te stellen.

Begrijp en voorspel klantgedrag met Customer Insights

Met Customer Insights (CI) van Microsoft Dynamics 365 breng je de klantbehoefte in beeld, verzamel je klantdata uit verschillende locaties & applicaties en interpreteer je deze data om een 360-graden klantbeeld te creëren. Bouw niet alleen een completer klantprofiel op, maar leer de behoefte en wensen van klanten ook beter te begrijpen. Met als resultaat dat jouw organisatie de klant (nog beter) centraal kan stellen en de customer experience naar een hoger niveau getild wordt.

Door het verkrijgen van vergaande customer insights kunnen bedrijfsprocessen efficiënter ingericht worden en stem je je producten en/of diensten beter af op je klanten. Dit biedt voordelen voor alle lagen in de organisatie van productie tot marketing, sales, service en het management.

and Predicting

Zet klanten centraal in de digitale transformatie van jouw organisatie. Verkrijg & verzamel customer insights in een platform voor klantdata en verbeter de acquisitie, conversies en behoud klanten.

De voordelen van Dynamics 365 Customer Insights:

Sales

 • Adviseer de best passende producten & diensten
 • Stimuleer cross- en upsell
 • Vergroot de levensduurwaarde van klanten
 • Krijg inzichten in kansrijke leads 
 • Verlaag churn rates

 

Marketing

 • Personaliseer campagnes
 • Verhoog betrokkenheid
 • Leg klantsentiment vast
 • Optimaliseer de klantreis van begin tot eind
 • Identificeer klanten

Service

 • Lever proactieve after-sales service
 • Vergroot de loyaliteit
 • Verkrijg inzicht in de doorlooptijd van support tickets

Arvid Borger

Business Consultant Data

Creëer een 360 graden klantbeeld met Customer Insights

Data is overal en vormt voor iedere organisatie een belangrijke kennisbron om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Je klanten nog beter leren kennen en uitgebreide inzichten verkrijgen, bijvoorbeeld over welke producten & diensten ze mogelijk in de toekomst willen afnemen? Ik help je ontdekken hoe je met Customer Insights klantdata op de juiste manier samenbrengt en interpreteert als voorwaarde voor het verbeteren van de customer experience van jouw organisatie. 

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!