Data is het nieuwe goud. Met Power BI heb je als organisatie de tool in huis om te gaan delven.

Microsoft Power BI

Helaas is het niet zo dat elke organisatie met één knip in de vingers van lege handen naar zakken vol goud gaat. Om toegang te krijgen tot de goudmijn van jouw organisatie heb je een tool nodig die de data uit al jouw systemen haalt en bundelt op één plek en jou vervolgens de handvaten geeft om waardevolle inzichten te genereren.

‘Data is het nieuwe goud’ is een uitspraak die je vast al eens voorbij hebt horen komen in het nieuws, vakbladen, webinars of gewoon bij de koffiemachine.

Power BI is de business intelligence tool van Microsoft. In een rapportage van het gerenommeerde Gartner over de markt van ‘Analytics & Business Intelligence (ABI)’ wordt Microsoft gekenmerkt als vooruitstrevend leider op het gebied van Business Intelligence.

Reden hiervoor is de alles-in-één oplossing die Power BI biedt. Power BI geeft je alle middelen om je bedrijfsdata om te toveren tot waardevolle inzichten. Van het inladen van data uit al jouw applicaties met behulp van connectoren tot het filteren en transformeren van datasets tot het bouwen van eye-catching visualisaties; het kan allemaal met Power BI.

and Analyzing

Haal data uit al jouw systemen en bundel deze op één plek. Genereer voortaan waardevolle inzichten!

De voordelen van Microsoft Power BI:

N

Basisgebruik van Microsoft Power BI is gratis! Het raadplegen van organisatiedashboard is toegankelijk op allerlei devices, van laptops en tablets tot mobiele telefoons!

i

Power BI biedt een complete set aan functionaliteit. Binnen Power BI bundel je verschillende databronnen tot één dataset, schoon je deze op en maak je deze herbruikbaar voor iedereen in je organisatie.

Power BI integreert naadloos met alle oplossingen van Microsoft. Zo is security easy, publiceer je dashboards naar Microsoft Teams en automatiseer je datastromen met Microsoft Power Automate.

Hoe laten we jou Power BI slim benutten?

Het tonen van dashboards aan eindgebruikers kan het werken met data binnen jouw organisatie een kickstart geven! Onze consultants helpen alle informatiewensen van jouw organisatie te vertalen naar aantrekkelijk opgemaakte dashboards!

|

Het inrichten en het uitrollen van Power BI binnen jouw organisatie kan een uitdagende klus zijn. Onze consultants adviseren je graag over de te nemen stappen om optimaal aan de slag te kunnen met Power BI.

De transitie naar een data gedreven organisatie wordt versneld door de mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden van Business Intelligence. Exite biedt Power BI trainingen voor verschillende niveaus van eindgebruikers.

Arvid Borger

Business Consultant Data

Verrijk jouw organisatie met krachtige rapportages vanuit Power BI!

Data is overal en vormt voor iedere organisatie een belangrijke kennisbron om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Business Intelligence kan de motor van jouw organisatie vormen. Ik help je ontdekken hoe je met Power BI een eigen kenniscentrum opzet om medewerkers zelf nieuwe inzichten vanuit data te laten opdoen.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!