Maak in weinig tijd zonder geavanceerd programmeerwerk waardevolle Low-code Apps voor je organisatie 

Waarom Low-code Apps?

Traditionele applicaties zijn vaak het resultaat van code die lijn voor lijn door programmeurs geschreven wordt. Deze applicaties vragen veel tijd van getrainde developers en zijn daarom kostbaar en weinig flexibel vanwege deze afhankelijkheid. Door te kiezen voor low-code apps laat je meer mensen binnen je organisatie applicaties (apps) ontwikkelen en verhoog je de wendbaarheid van je organisatie.

Succesvol met Low-code Apps

  • Low-code is de moderne manier van app-ontwikkeling: snel, wendbaar en voor een brede groep gebruikers beschikbaar.
  • Maak een app niet op basis van ingewikkelde lijnen code, maar visueel en direct klaar voor gebruik in je dagelijkse processen.
  • Low-code platforms laten je eenvoudig connecteren met bestaande systemen, apps en API’s om zo jouw bestaande applicaties te laten evolueren.

Low-code is een benadering voor software ontwikkeling waarbij het doel is zo min mogelijk code te gebruiken in het bouwen van applicaties en processen. Een low-code platform als Power Apps gebruikt een visuele interface met eenvoudige logica en aanklikbare functionaliteit zodat het gebruik van ingewikkelde programmeertaal overbodig is.

Low-code stelt jouw business gebruikers in staat om zelf applicaties te bouwen voor pc’s en mobiele apparaten, zonder dat ze daarvoor kennis nodig hebben van programmeertalen als JavaScript, C++, PHP of Python.

Is een Low-code App veilig?

Een app moet veilig zijn in gebruik, hoe groot de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid ook mogen zijn. Low-code platforms als Power Apps bieden een veilig fundament zodat de apps die je bouwt altijd hoge security kennen, ook als ze later door duizenden mensen gebruikt gaan worden.

and Developing

Een intelligent Low-code Platform stelt je in staat maatwerk applicaties te ontwikkelen zonder fancy development skills.

De voordelen van Low-code Apps samen met Exite:

Snelle time-to-value

Sneller applicaties kunnen ontwikkelen en evolueren betekent minder backlogs aan wensen, een snellere time-to-market voor business cases en snellere realisatie van toegevoegde waarde voor je organisatie.

Schaalbaarheid

Low-code platforms als Power Apps bieden ondersteuning voor geavanceerde software-architecturen zodat je app klein kan beginnen en heel groot kan groeien, met behoud van snelheid, governance en transparantie.

Snelle deployment

Met Low-code Apps kun je sneller door de verschillende fasen van app-ontwikkeling als debugging, testing en deployment. Dankzij ingebouwd Lifecycle Management kun je bij een issue snel terug naar een vorige versie.

 

 

Richard Ludwig

Senior Digital Consultant

Begin met Low-code Apps en creëer voor elk doel krachtige platforms!

Low-code Apps laten gebruikers zelf applicaties bouwen voor uiteenlopende doeleinden: van interne apps om bedrijfsprocessen slimmer te maken tot uitgebreide klantgerichte applicaties die integreren met third-party software. Low-code Apps zijn perfect voor organisaties die hun digitale transformatie willen versnellen om zo te voldoen aan de eisen die aan een moderne bedrijfsomgeving gesteld worden. Ik vertel je er graag meer over tijdens een kennismaking!

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!