Geef je organisatie power met Microsoft Business Apps.

Microsoft Power Apps

Innoveren is voor organisatie belangrijk om bij te blijven in de snelle ontwikkeling en opvolging van nieuwe technologieën. De inzet van power applicaties speelt hierbij een belangrijke rol. Het Microsoft Power Platform maakt het mogelijk om applicaties te bouwen die afgestemd zijn op jouw zakelijke behoefte.

Power Apps met Exite:

  • Wij helpen je Power Apps te verbinden met onderdelen binnen de Microsoft-familie en alles daarbuiten.
  • Wij begeleiden je in het ontwikkelen van krachtige low-code apps toegespitst jouw business.
  • Wij zetten het raamwerk op om successen met apps te herhalen, op een veilige manier.

Blijf als organisatie actueel en loop zelfs voorop ten opzichte van de concurrentie met Power Apps van Microsoft. Met Power Apps, een set applicaties gebaseerd op het Microsoft Power Platform, verkrijg je inzichten, ontwikkel je krachtige applicaties en kun je bedrijfsprocessen slim automatiseren door data en databronnen te koppelen. Zet het werken met Office 365, Dynamics 365 en Azure in de hoogste versnelling!

In het digitale tijdperk zijn we immers extreem afhankelijk geworden van data. We maken steeds meer data aan, maar zolang we er niets nuttigs mee doen en er betekenis aan ontlenen, kent deze geen waarde. En dat is zonde. Waar het werken met data, het maken van apps en het doorvoeren van slimme automatiseringen eerder voorbehouden was aan kostbare ontwikkelaars, brengt Exite deze competenties met Microsoft Power Apps naar jouw gehele organisatie!

Waarom werken met het Common Data Model?

  • Data-opslag in een gestandaardiseerd formaat
  • Direct integratie met Microsoft Dynamics 365 en Power Automate voor krachtige automatiseringen.
  • Apps gebouwd in Power Apps zijn dankzij het Common Data Model voorzien van een krachtige database die dankzij eenvoud altijd snel blijft presteren.

and Empowering

Automatiseer, innoveer en maak processen slimmer met de toepassing van Power Apps van het Microsoft Power Platform.

De voordelen van Microsoft Power Apps samen met Exite:

Kickstart je app-ontwikkeling

Bouw op basis van het Power Platform al binnen één dag krachtige apps. Wij begeleiden je in de analyse van kansen in slimme automatiseringen met apps, trainen je medewerkers en zorgen dat de ‘learnings’ bewaard blijven zodat de ontwikkeling van apps niet stilvalt . Dankzij onze expertise met Microsoft 365 en Power Apps in uiteenlopende organisaties, helpen we je binnen mum van tijd op weg.

Laagdrempelig in gebruik

Om te werken met Microsoft Power Apps hoef je geen ICT’er of developer te zijn. Iedereen kan met Power Apps nu taken verrichten die normaal voorbehouden waren aan de slimste breinen binnen organisaties. Dankzij de eenvoudige interface die je al gewend bent van Microsoft 365-software, kan iedere afdelingen zijn eigen processen koppelen, automatiseren en uit data nieuwe inzichten verkrijgen.

Zet ideeën om in krachtige oplossingen

Het maken van een app, automatisering of dashboard mag nooit een doel op zich zijn, maar vormt een middel om op basis van een idee waarde aan de business toe te voegen. Wij helpen je deze ideeën om te zetten, die bijvoorbeeld betrekking hebben op processen die nu nog via papier lopen, veel handmatig werk behoeven, van meerdere mensen afhankelijk zijn of niet binnen een ERP-omgeving passen.

 

 

Richard Ludwig

Senior Digital Consultant

Geef power aan jouw organisatie met Power Apps!

Ben je geïnteresseerd in het versnellen en automatiseren van processen binnen jouw organisatie? Wij helpen je graag ontdekken wat de mogelijkheden van Power Apps zijn, begeleiden jouw organisatie bij de ingebruikname ervan en borgen continuïteit in app-ontwikkeling.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!