Welkom bij Sortify

Maak on demand strategische keuzes en benut kansen

Dagelijks maken organisaties keuzes. Van kleine zaken over materialen en puntjes op de i tot grote kwesties over personeel en investeringen. Sommige keuzes worden snel en onbewust gemaakt op basis van gevoel, andere zijn complex en vereisen uitzoekwerk. Bij beslissingen groeit de waarde van data. Als je datagedreven gaat werken, op basis van kloppende gegevens uit uw systemen, kom je in alle situaties tot een optimale beslissing.

Dit vinden wij #exciiiting:

Verkrijg voortaan direct inzicht in:
N
Waar je data staat opgeslagen
N
Wat de kwaliteit van je data is
N
Hoe je data slimmer kunt gebruiken
N
Hoe je data slim kunt combineren

Van zomaar data naar slimmere keuzes

Op basis van correcte en relevante data

Creëer de meest efficiënte dataflow

Jouw organisatie kan datagedreven opereren. Je beschikt immers al over de vereiste gegevens. Wij helpen jou de stap te maken naar slimmere, met data onderbouwde keuzes. Door losstaande silo’s als CRM, ERP en het intranet aan elkaar te koppelen, maakt Sortify de weg vrij naar een toekomst waarin niet een gevoel, maar feiten jouw koers bepalen. Sortify structureert & combineert datastromen waarmee nieuwe, waardevolle inzichten opdoet.

Start nu

Sortify pakt jouw data-uitdagingen op bij het punt waar ze ontstaan: in jouw eigen organisatie. Samen met jou indexeren we alle beschikbare data, maken we benodigde koppelingen, brengen we data samen en doen we kwaliteitscontrole.

Zo brengen we je in stappen verder:

N

Jouw traditionele én semantische data op één verzamelplek

N

We reduceren complexe dataprocessen in je organisatie tot één heldere dataflow

N

We scheppen de randvoorwaarden voor een data gedreven bedrijfscultuur, gericht op verschillende gebruikersgroepen

N

We bereiden je business voor op een AI-gestuurd beslissingssysteem

Het resultaat: één krachtige bron van waaruit jij en je medewerkers eenvoudig en betrouwbaar beslissingsinformatie verkrijgen, aangevuld met een toekomstbestendig databeleid.

Kickstart your digital business
Geef data de aandacht die zij verdient

Arvid Borger

Business Consultant & Data Expert

Effectief aan de slag met data?

‘Ik wil iets met data, maar ik weet nog niet precies wat.’ Deze vraag is heel herkenbaar voor organisaties. Door digitalisering beschikken organisaties al over veel data en deze hoeveelheid zal richting de toekomst exponentieel verder toenemen. De uitdaging ligt hem niet in meer data verzamelen, maar juist om meer waarde uit data te halen. Ik help je graag te komen tot inzichten voor je organisatie, om te besluiten op basis van feiten in plaats van onderbuikgevoel.

Arvid vertelt je graag meer over de mogelijkheden van Sortify binnen jouw organisatie.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!