Microsoft biedt meer dan alleen Office en Windows. Maak kennis met alle oplossingen uit dit omvangrijke zakelijke portfolio.

Exite: jouw partner in Microsoft 365 managed services

Exite is jouw sparrings- en strategisch partner in Microsoft 365 diensten. Wij gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en helpen je de juiste keuzes te maken in het omvangrijke Microsoft-portfolio. Exite verzorgt voor jou de installatie en migratie, begeleidt jouw medewerkers in adoptie van de tooling en voert alle taken uit die nodig zijn om je 365-omgeving altijd up-to-date, functioneel en veilig te houden.

Wij zijn trots…

Microsoft Gold Partner

Exite = Gold partner

Als je op zoek bent naar een aanbieder van ICT-diensten, heb je de keuze uit meerdere leveranciers. Bij een Microsoft Gold Partner als Exite ben je ervan verzekerd dat jouw organisatie profiteert van de hoogste graad in vaardigheden en expertise.Onze belangrijkste competenties lees je terug op deze pagina.

Ook voor al het benodigde Microsoft advies

Wil je aan de slag met Microsoft 365 maar heb je geen idee hoe? Onze IT consultants helpen je te onderzoeken hoe jij met behulp van strategie & ICT op een slimme manier bedrijfsdoelen snel en eenvoudig behaalt. Voor elk strategisch vraagstuk hebben wij een sparringspartner in huis.

Cloud connected ☁️

Microsoft Gold partner Exite is gespecialiseerd in flexibele en slimme ICT-oplossingen op basis van Microsoft Cloud-technologie.

Onze #exciiiting Microsoft Solutions:

Betrouwbare en vetrouwde Microsoft technologie, geleverd op een manier waarmee jouw organisatie impact maakt:

Teams

Microsoft Teams is dé hub voor samenwerken en communiceren binnen organisaties. Gebruik chat, online bellen, vergaderen en bestanden delen binnen één geïntegreerde omgeving in Office 365.

Azure Virtual Desktop

Overal en altijd toegang tot je bureaublad en applicaties via een veilige desktop op afstand; in het bijzonder voor organisaties met een BYOD-beleid en/of scenario’s waarin veel wordt thuisgewerkt.

Business Apps

Geef je organisatie power met Microsoft Business Apps, gebaseerd op het Power Platform. Met Business Apps zet je het werken met Office 365, Dynamics 365 en Azure in de hoogste versnelling.

Power BI

Om toegang te krijgen tot de goudmijn van jouw organisatie, beschik je met Power BI over de tool die data uit al jouw systemen haalt, bundelt op één plek en waardevolle inzichten biedt.

Back-up

Voorkom dataverlies en haal bedrijfsdocumenten altijd eenvoudig terug. Dit is hét moment om je back-ups in Microsoft 365 goed te organiseren, samen met Exite!

Azure

Wij helpen je graag de volgende stap te zetten in jouw cloud journey. Het flexibele cloud platform van Microsoft Azure biedt een constant groeiend portfolio in meer dan twintig deelgebieden, waaronder computing, data/analytics, opslag en netwerken.

Microsoft 365 (Office 365)

Microsoft 365 (voorheen bekend als Office 365) biedt jou altijd toegang tot de nieuwste versie van de bekende  productiviteitssoftware. Alle apps die je kent en graag gebruikt, zijn inbegrepen in Microsoft 365: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams en nog veel meer.

SharePoint

SharePoint is dé tool binnen de Microsoft-productfamilie die je informatie en bedrijfsdata binnen jouw organisatie laat organiseren. Vanaf elk apparaat verkrijg je toegang tot belangrijke info en kun je slimmer samenwerken met collega’s en klanten.

Windows 10 en 11

Op zoek naar werkplekken met Windows 10 of 11? Wij bieden je het meest krachtige en veilige besturingssysteem om meer mee gedaan te krijgen!

Managed Microsoft 365

Een Microsoft omgeving met impact! Verkrijg nog meer grip en controle op je omgeving, devices, licenties en security met proactief beheer en alerting van Exite met Managed Microsoft 365.

Kristel Postel

Business Developer

Jouw hulp bij het creëren van je ideale moderne werkplek

De apps en diensten van Microsoft 365 vomen een essentieel onderdeel van elke moderne bedrijfsvoering. Wij bieden je deze als managed services aan, zodat jij met álle tools werkt die je nodig hebt voor een compleet ICT-landschap. Zo biedt Exite jou alle IT die je nodig hebt bij één partner, inclusief onderhoud, advies, vaste duidelijke prijzen en geen verrassingen achteraf.

Optimaal presteren  slimmer werken succesvol transformeren

met onze diensten en oplossingen.

Consultancy

Strategische doelstellingen doorvertalen naar een ICT-businessplan met impact.

Support

Efficiënt ICT-beheer en support, op de manier zoals jij het wenst.

Digital

Het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen om schaalbaarheid en efficiency te verhogen.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!