Kennissessie:
Van datastrategie naar
business value

Ontdek de waarde van data voor jouw organisatie.

 

Onze data-oplossingen zijn gebaseerd op bewezen Microsoft technologieën

Data, digitaliseren, digitaal transformeren; de buzzwords van het moment. Als data op de juiste manier verwerkt en geanalyseerd wordt, kan deze data leiden tot nieuwe inzichten in klanten, processen en financiële prestaties van jouw organisatie. Deze inzichten kunnen vervolgens gebruikt worden in het besluitvormingsproces, waardoor de besluitvormer kan acteren o.b.v. feiten i.p.v. onderbuikgevoel. Maar hoe te beginnen en hoe zet je data vervolgens om in waardevolle inzichten waar je ook echt iets mee kunt? Op deze vragen geeft Arvid Borger (Business Consultant) je tijdens deze kennissessie een antwoord.

 

Succesvol met data omgaan?
Dat vraag om een combinatie van technologie en gebruik van data door collega’s binnen jouw organisatie. Met een datastrategie zet je de ambities en doelen van jouw organisatie om naar een concreet toekomstplan met oog voor zowel mens als technologie. Wij vertellen je waarop je moet letten bij het opstellen van een datastrategie en leggen je aan de hand van een business case uit hoe je een datastrategie vorm geeft en hoe dit waarde aan jouw organisatie kan toevoegen op de lange termijn.

 

Schrijf je in!

🗓  Donderdag 9 juni
🕰  15.00 uur
📍 Exite ICT

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Exite Wooldrik Open

Exite Wooldrik Open

Exite ICT en TV Het Wooldrik slaan de handen ineen tijdens de Exite Wooldrik Open; het grootste tennistoernooi van de regio.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!