Kennissessie:
Optimaliseer jouw salesproces met Dynamics 365

Ontdek de waarde van een CRM-systeem voor jouw commerciële organisatie.

 

Onze CRM-oplossingen zijn gebaseerd op bewezen Microsoft technologieën.

Een CRM-systeem stelt organisaties in staat aan een effectieve verkoopstrategie te bouwen en meer uit de relatie met klanten te halen. Met een CRM-oplossing verbind je verkopers en verkoopteams met klanten, verkrijg je waardevolle inzichten in het verkoopproces – van lead to order – en zet je duidelijke vervolgacties waarbij je je richt op de activiteit of verkoopkans met de hoogste prioriteit en de beste kans op sluiten. Daarnaast leg je hiermee een belangrijke basis voor de digitale toekomst van jouw organisatie. 

Tijdens deze kennissessie vertellen Job Leemreize (Principal Consultant) en Robbert Gaalman (Business Consultant) je over de waarde van een CRM-systeem voor (sales) organisaties, worden de voordelen van zowel een tailor made als gestandaardiseerd CRM-systeem belicht en tonen we je een demo zodat je zelf kunt ervaren hoe je klantinzichten transformeert tot salesimpact met een CRM-systeem gebaseerd op het fundament van Microsoft Dynamics 365.

 

Schrijf je in!

🗓  Donderdag 31 mei
🕰  15.00 uur
📍 Exite ICT

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Exite Wooldrik Open

Exite Wooldrik Open

Exite ICT en TV Het Wooldrik slaan de handen ineen tijdens de Exite Wooldrik Open; het grootste tennistoernooi van de regio.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!