Kennissessie:
Van succesvolle adoptie naar krachtige inzet van Microsoft 365

Dinsdag 17 januari 2023, 15:30 uur.

 

Zet de next step en behaal het ultieme rendement met jouw Microsoft 365-applicaties.

Gebruikersadoptie van Microsoft 365-applicaties, met name gericht op het stimuleren van de manier waarop we digitaal samenwerken, heeft sinds de recente covid-jaren een snelle transformatie ondergaan. Ondertussen werken we steeds meer in de cloud en spenderen we het overgrote deel van onze werkdag online.

Niet alleen de digitale intensiteit van onze werkdagen heeft een snelle vlucht genomen, ook de ontwikkelingen van Microsoft 365 volgen elkaar snel op. Microsoft 365 (voorheen Office 365) biedt een breed scala aan mogelijkheden en het Microsoft 365-platform bestaat inmiddels zelfs uit meer dan 25 applicaties, die allen op hun eigen specifieke manier een bijdrage leveren aan het maximaliseren van de productiviteit van jou als digitale werker. Hoeveel van deze 25 applicaties ken jij? Juist! Waarschijnlijk kun je ongeveer de helft benoemen. Van de overige applicaties weten we vaak het bestaan niet af. En daar gaan wij verandering in brengen! In deze kennissessie laten we je er namelijk kennis mee maken, zodat jij voortaan nog efficiënter, sneller en flexibeler met de Microsoft 365-middelen in jouw digitale behoefte kunt voorzien.

Bij Exite kijken we verder dan enkel de adoptie van Microsoft 365. Met name na het doorlopen van een succesvol adoptietraject, zijn er namelijk tal van vervolgstappen mogelijk die kansen bieden om Microsoft 365 ten volle te benutten en het rendement voor jou als gebruiker en organisatie te maximaliseren. Daarom gaan we tijdens deze hands-on kennissessie onder leiding van Adoptie Consultant Marco Kooiker in een fictieve case aan de slag met de verschillende applicaties van Microsoft 365. We streven naar het behalen van synergie en integratie tussen deze applicaties met uiteindelijk als doel het hoog houden van de productiviteit.

 

Meer weten over het maximaliseren van Microsoft 365? Schrijf je in! 

Nieuwsgierig geworden naar wat het slimmer, beter en efficiënter werken met de Microsoft 365-applicaties voor jou als gebruiker én organisatie kan beteken? Of wil je tips opdoen waarmee je de (slag)kracht van de Microsoft 365 product suite in jouw organisatie kunt stimuleren & maximaliseren? Laat je contactgegevens hieronder achter en meld je aan voor de kennissessie.

De kennissessie van dinsdag 17 januari zit vol. de volgende kennissessie vindt plaats op donderdag 16 maart. Klik hier om je in te schrijven.

🗓  Dinsdag 17 januari 2023 > Donderdag 16 maart 2023
🕰  15.00 – 15.30 uur: Inloop
15.30: Deel I
16.15 – 16.30 uur: Pauze
16.30 – 17.00 uur: Deel II
17.00 – 18.00 uur: Borrel
📍 Exite

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees meer van dit soort berichten...
Blogs, nieuws en events. Alles over wat ons inspireert en jou informeert!

Een werkbaar Security beleid in de zorg

Een werkbaar Security beleid in de zorg

Een werkbaar security beleid binnen de zorg begint bij het herkennen van de cyberrisico’s. Als zorgorganisatie wil je te allen tijden patiëntengegevens beschermen tegen cyber aanvallen. Exite Bescherm de organisatie tegen kwetsbaarheden met een goed doordachte strategie bij Exite.

Heb je vragen of een super tof idee voor een nieuwe blog? Stuur een mailtje naar marketing@exite.com

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!