6 maanden gratis Teams

Ontdek nu Microsoft Teams

De impact van het Coronavirus maakt dat thuiswerken komende tijd voor vele organisaties het nieuwe normaal is. Daarom is het prettig te weten dat Microsoft Teams nu gratis gebruikt kan worden.

In deze bijzondere tijd stelt onze partner Microsoft haar software Teams gratis ter beschikking. Via Exite kun je een kosteloze licentie krijgen om direct met Teams te gaan werken

Mens Techniek Exite

#Boost #Thuiswerken #MicrosoftTeams

Microsoft stelt voor zes maanden Microsoft Teams gratis ter beschikking. Voorwaarde is wel dat je deze licentie regelt via je Microsoft Partner. Exite kan dit voor jou regelen.

 

Wat zijn de voordelen van Teams? 

  • Jij en je collega’s kunnen thuis veilig met collega’s bellen, chatten, videovergaderen en samen met documenten aan de slag.
  • Teams is beschikbaar voor al je apparaten: het maakt niet uit of je nu op je pc, tablet of smartphone aan de slag gaat.
  • Samenwerken met jouw klanten, partners en leveranciers wordt eenvoudiger. Je kunt beter met ze samenwerken, ook als ze zelf geen Teams hebben.

Exite helpt je op weg met Teams!

Ga je starten met Teams, dan is het belangrijk te weten hoe je er snel vanuit een thuiswerksituatie mee aan de slag kunt. Wij helpen je hierbij!

Wil je meer weten over de gratis versie van Teams of heb je al een Teams licentie en wil je deze snel beschikbaar maken voor thuiswerkende collega’s? Vul nu het formulier hieronder in.  

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!