Account Manager

Wil jij werken in een snelgroeiend team met vrijheid en verantwoordelijkheid? Als jij een bewezen track record hebt met relatiemanagement & sales, ben je bij Exite op de juiste plek!

Ben jij de medior-senior sales professional die zich thuis voelt in de ICT-wereld?

Wie zoeken wij?

Voor Exite ga jij een spilfunctie vervullen in het sales accountmanagement. Door jouw kwaliteiten in relatiemanagement weet je klanten telkens positief te verrassen en behaal je jouw targets. Je richt je bij Exite op de grotere key accounts, onze strategische klanten, waarvan je er tussen de 40 en 50 in beheer krijgt. Idealiter beschik je over een netwerk in de ICT-branche, waardoor je weet wat er anno 2020 gevraagd wordt om klanten tevreden te maken én te houden.

Dit is geen functie die louter om keiharde sales draait. Je bent een commercieel ingestelde relatiemanager die zijn/haar huiswerk in opvolging doet en in zijn/haar werkwijze uiteraard ook aantoonbare skills in cross- en upselling toepast. Jouw focusgebied beslaat heel Noord-Oost Nederland. Om je werk goed te kunnen doen, worden vanuit Exite een auto, laptop en telefoonkostenvergoeding beschikbaar gesteld. Vanwege de huidige en verwachte groei van Exite is deze vacature vrijgekomen.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde hbo/wo-opleiding;
  • 36 tot 40 uur beschikbaarheid (met flexibiliteit in werktijden);
  • Ervaring met salestrajecten binnen de ICT-branche;
  • Een gestructureerde werkstijl, ervaring met CRM;
  • Commitment aan afspraken (wij werken met een klantcontact matrix);
  • Je bent erop gebrand zelf leads te genereren en in een competitieve markt;
  • Je bent creatief in je aanpak en in je oplossingen.

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 90 collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passend salaris, 25 vakantiedagen, pensioenverzekering, tijd en budget voor ontwikkeling. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

 

Ben jij gedreven om in een commerciële rol met ICT bij Exite te werken? Mocht je naar aanleiding van bovenstaande vacaturetekst nog vragen over de functie hebben, neem dan contact op met collega Mark Kiffen (Manager Commercial) via mail of telefoonnummer 088-3992200.

Interesse? Wacht niet te lang!

Is de vacature van Account Manager  echt iets voor jou? Stuur dan alle relevante informatie (via de solliciteer direct button) naar Tim Vriesen (Corporate Recruiter) of bel naar +31(0)53 480 3100. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!