Afstudeeropdracht Dienstenportaal

Bij Exite maken we gebruik van een aantal online portalen voor medewerkers en klanten. Denk hierbij aan servicegegevens, gebruikersbeheer, licenties en analytics. Dat kan slimmer en daar ga jij ons helpen impact te maken. In een afstudeeronderzoek kijk je naar de beste portaloplossing en help je deze implementeren.

Help jij ons aan een SUPERRRportal?

Jeuken jouw handen van enthousiasme om bij een gave ICT-dienstverlener je skills in de praktijk te brengen? Exite zoekt voor onze afdeling Service een handige heer of dame die helpt portaalspaghetti om te turnen in #exciiiting portaalchocolade.

 

Wie zoeken wij?

Ben jij gedreven, geïnteresseerd in API’s, ETL, UX en misschien zelfs een tikkeltje fanatiek? Studenten gaan bij Exite aan de slag met de gaafste opdrachten; dit onderzoek zien wij echt als huge voor onze Exite’ers en klanten.

Aan de hand van specialisten van ons Service Accountteam ga je aan de slag op basis van een inventarisatie van bestaande portals te komen tot een ideaal combiplatform, daarbij kan het gaan om directe integraties maar ook verwijzingen. Je gaat aan de slag met de fase van onderzoek tot selectie tot implementatie om te komen die alle bestaande hubs op gebied van servicegegevens, gebruikersbeheer, licenties, cloudinrichting, netwerkbeheer en analytics bijeen smeedt in één superportal.

Daartoe doe je een diepe duik in gewenste features en maak je onderscheid tussen nice– en need-to-haves. Je onderzoek laat zien wat uiteindelijk ons toekomstvaste platform wordt. Een prettige gebruikservaring en duidelijke added value voor onze klanten staan centraal.

 

Reageer nu; een beller is sneller

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je daarmee voor ons van toegevoegde waarde? Of wil je nog wat weten over de opdracht? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Alex (Service Quality Manager) of Tim (Recruiter).

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 90 collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

Het ruilmiddelen voor jouw inzet is een passende vergoeding. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is deze opdracht echt iets voor jou? Stuur dan alle relevante informatie (via de solliciteer direct button) naar Tim Vriesen (Recruiter) of bel naar +31(0)88 399 22 00. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!