Afstudeeropdracht Digital

Help jij onze afdeling Digital met een reproduceerbaar dataplatform? Een superhub waarop data wordt samengebracht?

Ben jij een datahamster met een visie?

Bij Exite vinden wij het megabelangrijk om te blijven innoveren. Niet alleen met onze technische producten, maar ook met de dienstverlening hier omheen. Daarom hebben we een gave afstudeeropdracht digital voor je klaarstaan voor een student (m/v/x) Data Science of ICT Business.

Jij onderzoekt voor Exite de mogelijkheden van de realisatie van een dataplatform / API management hub!

Het doel van deze opdracht is een reproduceerbaar dataplatform op te zetten waarop datastromen uit web-apps en bedrijfsapplicaties van een klant worden samengebracht. Daarbij moet relevante data in een bijbehorende repository kunnen worden opgeslagen.

Voor ons Digital Team werk je een gedegen onderzoek uit waarin je de haalbaarheid van een zoals hierboven beschreven platform onderzoekt en de benodigde kennis, tools en investeringen in kaart brengt voor het realiseren ervan. Daarnaast komt in je verslag een architecturaal ontwerp terug voor het dataplatform en kijk je naar de mogelijkheden van een koppelvlak om de data in Power BI te gebruiken. Als kers op de taart kun je bij Exite bezig met een werkend prototype van het gekozen/ontworpen platform.

 

Op zoek naar dé kans om jouw analytische vaardigheden te combineren met je visie op data? Reageer dan nu!

Wil je nog wat weten over de afstudeeropdracht? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Job (Principal Consultant) of Tim (Talent Hacker).

 

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passende stagevergoeding, vakantiedagen, gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je tijdens de stageperiode aan niets ontbreken!

Bij ons ben je geen nummertje.. nee, bij ons wordt je lid van de Exite familie!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!