Afstudeeropdracht ICT

Ga voor ons aan de slag met klantontwikkeling: hoe kunnen wij organisaties helpen de next step te zetten? 🦶

Van cloud naar IoT, hoe ondersteunen wij deze customer journey?

Exite ontwikkelt continu en voegt zodoende met regelmaat nieuwe producten en diensten toe aan haar portfolio. Maar hoe brengen wij onze innovaties goed over op klanten en hoe zorgen wij ervoor dat zij #exciiited raken van de mogelijkheden die nieuwe technologie biedt?

IoT is in verschillende branches een hot topic 🔥

Inmiddels hebben veel klanten de overstap gemaakt van een traditioneel ICT-landschap naar een cloudomgeving. De volgende stap is hun bedrijfsomgeving laten profiteren van de voordelen die het Internet of Things (IoT) kan brengen. Maar hoe pakken we dit aan?

Jij gaat voor ons in je opdracht met klanten aan de slag om te ontdekken waar hun actuele behoeften liggen en hoe Exite hierop in kan spelen. Speciale aandacht hierbij is er voor de bij Exite in ontwikkeling zijnde IoT-competentie: hoe zijn onze ideeën en expertises toepasbaar bij onze klanten?

Zit jij in het laatste jaar van je HBO ICT-opleiding en raak je enthousiast van het idee dat je voor ons een IoT-strijdplan ontwikkelt? Reageer dan nu op deze afstudeeropdracht ICT-IoT!

 

Wil je nog wat weten over de afstudeeropdracht ICT-IoT? Bel ons via 088 – 3 99 22 00 en vraag naar Bob (Manager Technical Consultancy) of Tim (Talent Hacker).

 

Werken bij Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passende stagevergoeding, vakantiedagen, gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je tijdens de stageperiode aan niets ontbreken!

Bij ons ben je geen nummertje.. nee, bij ons wordt je lid van de Exite familie!

Onze kracht? Onze mensen!
#PeopleFirst

Interesse? Wacht niet te lang!

Is deze vacature echt iets voor jou? Stuur dan je gegevens op via onderstaande button. Door je gegevens op te sturen, ga je akkoord met onze voorwaarden. Gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectie doeleinden.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Onze klanten, altijd  and running: Dat is ICT met impact!